21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuLady Gaga şochează din nou, cu un look funebru

Lady Gaga şochează din nou, cu un look funebru

Cea mai populară vedetă pop a momentului, americanca Lady Gaga, a şocat din nou, după ce a mers la cumpărături într-un magazin de lux din Madrid cu o ţinută şi un machiaj funebre: haine de culoare neagră, văl şi buzele colorate în negru, anunţă presa internaţională, potrivit NewsIn.

Apariţia şocantă a artistei se înscrie în campania derulată de mai multe vedete de talie internaţională, care şi-au anunţat „moartea digitală” prin faptul că intenţionează să se retragă de Ziua Mondială Anti Sida de pe platformele sociale online precum Facebook sau Twitter.

Participantii la campanie, printre care se numără nume sonore precum Lady Gaga, Justin Timberlake, Usher, Kim Kardashian, Elijah Wood sau Serena Williams, se vor înscrie din nou atunci când vor reuşi să strângă un milion de dolari pentru sprijinirea persoanelor seropozitive. Potrivit presei, în primele două zile ale campaniei, vedetele au reuşit să strângă aproximativ 200.000 de euro.

De altfel, Lady Gaga şi-a postat pe pagina personală de Facebook o poză în care era culcată într-un sicriu şi care avea mesajul „Fără alte mesaje monstruleţilor, până când nu vom cumpăra viaţă”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă