5.8 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăEconomieFoto interviuLady Gaga s-a transformat în bărbat

Lady Gaga s-a transformat în bărbat

Cea mai mediatizată cântăreaţă pop a momentului, americanca Lady Gaga, a devenit bărbat pentru o zi, cu scopul de a-şi promova noul single “You and I”, relatează NewsIn.

Vedeta şi-a creat astfel un alter-ego de sex masculin, într-o şedinţă foto în care şi-a ascuns trăsăturile feminine. Fotografiile de promovare o înfăţişează pe Lady Gaga purtând un costum bărbătesc în timp ce fumează o ţigară.

Latura masculină a excentricei artiste are şi un nume, Jo Calderone.

“Nu vei găsi niciodată ce vrei în dragoste, dacă nu te iubeşti pe tine”, le-a explicat cântăreaţa fanilor, anunţând totodată că videoclipul noii piese va fi lansat spre sfârşitul lunii august.

Aceasta nu este pentru prima dată când vedeta pop îşi explorează latura masculină. Lady Gaga a mai pozat în “rolul” de bărbat pentru o revistă japoneză dedicată bărbaţilor.

“You and I” este cel de-al patrulea single extras de pe noul album semnat Lady Gaga – “Born This Way”, care s-a vândut deja în peste cinci milioane de exemplare în două luni de la lansare.

Cele mai citite

FSB acuză British Council de spionaj pentru Ucraina

Serviciile de securitate ruse (FSB) au acuzat miercuri British Council, agenţia britanică pentru educaţie şi cultură, de colectarea de informaţii militare de la refugiaţii...

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu nu au luat o decizie privind un candidat comun PNL PSD la Primăria Capitalei

Liderii coaliţiei, Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, încă nu au luat o decizie privind un posibil candidat comun PNL şi PSD la Primăria Capitalei...

Regele Charles este văzut prima dată la muncă după diagnosticul de cancer

Regele Charles a fost fotografiat întâlnindu-se cu prim-ministrul Rishi Sunak. Este pentru prima dată când este văzut la muncă, după diagnosticul de cancer, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă