13.9 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăEconomieFoto interviuJustin Bieber a refuzat să cânte la un miting al lui TRUMP....

Justin Bieber a refuzat să cânte la un miting al lui TRUMP. Artistul ar fi primit cinci milioane de dolari

Starul canadian Justin Bieber a respins o ofertă substanțială din partea stuff-ului Partidului Republican pentru a cânta la un miting de campanie al candidatului conservator la Casa Albă, Donald Trump, relatează online ziarul spaniol ABC citat de Agerpres.

Potrivit ziarului spaniol, Justin Bieber nu vrea să aibă de-a face cu Donald Trump. Pop starul ar fi respins 5 milioane de dolari pe care donatori ai Partidului lui Trump i-ar fi oferit pentru un show de 45 de minute la un miting electoral.

Bieber a spus inițial că vrea să se gândească dar în final a respins oferta, fiind sfătuit de prietenul său, jucătorul de baschet LeBron James. El a fost influențat și de dansatorii săi, majoritar afroamericani, care nu s-au arătat de acord să participe la un recital în favoarea candidatului republican.

Deși suma era de nerefuzat, cea mai mare oferită vreodată unui artist pentru un asemenea spectacol, idolul adolescentelor a preferat să aibă grijă de imaginea lui și să nu-și manifeste public sprijinul pentru acest partid.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Vize gratis pentru America. Nu pentru toată lumea, însă

Guvernul intenționează să plătească pentru câteva zeci de mii de bugetari vizele de turism și de afaceri pentru America. Măsura se încadrează în...

de la bășcălie, la umor și revelație

Influencer: „Dacă vreau să văd o schimbare în lume, în primul rând trebuie să mă schimb eu.” Bianca Adam M-am întâlnit cu doi influenceri,...

Von der Leyen salută rezistența ucraineană, la Kiev

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a salutat astăzi "rezistenţa extraordinară a poporului ucrainean", la sosirea sa la Kiev, la fix doi ani...
Ultima oră
Pe aceeași temă