16.9 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăEconomieFoto interviuJulianne Moore susţine cuplurile gay în faţa lui Berlusconi

Julianne Moore susţine cuplurile gay în faţa lui Berlusconi

Actriţa americană Julianne Moore, aflată la Roma, ia  apărarea cuplurilor gay răspunzându-i acid premierului italian Silvio Berlusconi. Acesta a afirmat zilele trecute că “e mai bine să îţi placă fetele frumoase decât să fii gay”.

Actriţa americană, cunoscută drept o susţinătoare a căsătoriilor gay, a replicat că este “o declaraţie regretabilă, arhaică şi idioată”.

Julianne Moore a discutat cu presa la premiera filmului “The Kids Are All Right”, ce a avut loc ieri, la Festivalul Internaţional de Film de la Roma. În film, Julianne Moore şi Annette Bening formează un cuplu de lesbiene ce îşi creşte copiii adolescenţi.

“Să sugerezi sau să afirmi că nu e în regulă să fii homosexual… e jenant. Mai ales când anumite persoane continuă să spună astfel de neadevăruri”, a mai precizat actriţa americană.

 Julianne Moore a mai adăugat că este nevoie de doi părinţi iubitori pentru creşterea copiiilor, nu contează că sunt doi taţi, două mame sau părinţi de sexe diferite.

Actriţa a mai subliniat faptul că este de datoria unui părinte, fie el de gen masculin sau feminin, să se ocupe de copilul său şi să-l formeze ca adult.
Julianne Moore a primit în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Roma un premiu pentru întreaga carieră. Festivalul durează până vineri.
Pelicula “The Kids Are All Right”, regizată de Lisa Cholodenko, a fost prezentată în acest an la Festivalul de Film de la Berlin.

Tema cuplurilor gay care au copii a mai fost tratată şi în serialul “Des parents pas comme les autres”, lansat în 2001, în Franţa, în regia lui Laurence Katrian.

Cele mai citite

de la bășcălie, la umor și revelație

Influencer: „Dacă vreau să văd o schimbare în lume, în primul rând trebuie să mă schimb eu.” Bianca Adam M-am întâlnit cu doi influenceri,...

Vize gratis pentru America. Nu pentru toată lumea, însă

Guvernul intenționează să plătească pentru câteva zeci de mii de bugetari vizele de turism și de afaceri pentru America. Măsura se încadrează în...

de la bășcălie, la umor și revelație

Influencer: „Dacă vreau să văd o schimbare în lume, în primul rând trebuie să mă schimb eu.” Bianca Adam M-am întâlnit cu doi influenceri,...
Ultima oră
Pe aceeași temă