7.4 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăEconomieFoto interviuJennifer Lopez a dezvăluit ce artistă a inspirat-o să devină femeie de...

Jennifer Lopez a dezvăluit ce artistă a inspirat-o să devină femeie de afaceri

Interpreta latină Jennifer Lopez a recunoscut că a fost inspirată de cântăreața Selena Quintanilla să fie activă în mai multe planuri profesionale, informează contactmusic.com.

Citește și: Cântăreața și compozitoarea Jackie Trent a murit

Jennifer Lopez și-a dezvoltat o carieră de succes ca interpretă, actriță, designer de modă, scriitoare și femeie de afaceri.

Artista a mărturisit că a fost inspirată în activitatea ei de cântăreața Selena, al cărei rol l-a intepretat în filmul biografic cu același nume, filmat în anul 1997.

Un alt contact al artistei cu memoria Selenei a fost în anul 1995, când Lopez i-a recreat starului un concert de succes.

Citește și: Actriţa Alberta Watson, protagonista serialelor „Nikita” şi „24 de ore”, a murit

„Am simțit că ea a avut obișnuința de a trăi clipa, pentru că ziua de mâine nu îți este garantată. Pentru mine aceasta a fost cea mai de preț lecție. Acel film mi-a afectat viața mai mult decât mi-a influențat cariera”, a spus Jennifer Lopez.

„Viața este scurtă și nu știi ce ți se va întâmpla. Luptă pentru visurile tale și nu lăsa pe nimeni să te împiedice să le îndeplinești”, a mai spus Lopez.

Selena Quintanilla a murit în anul 1995, la vârsta de 23 de ani, după ce a fost împușcată de președintele fan-clubului ei. 

Cele mai citite

Nespusa poveste din viitor a locatarului Palatului imperial

Se face că, printr-o ironie a sorții, fostul guvernator al unei republici vasale Marelui Imperiu, poreclit de comați - Magnus Mutus și de tarabostes...

Dan Ilie Morega, fost prefect va avea nevoie de însoțitor

A apărut și rezultatul expertizei psihiatrice pentru Dan Ilie Morega, fost prefect de Gorj, prins de patru ori la volan fără permis. În...

Directorul de la Drumuri și Poduri Bârlad, trimis în judecată de DNA. Șpaga era ținută în frigider

Directorul unei societăți de stat de drumuri și poduri din Bârlad a intrat în atenția DNA după ce ar fi primit 100.000 de lei...
Ultima oră
Pe aceeași temă