19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuIlie Năstase se însoară, sâmbătă, pentru a patra oară

Ilie Năstase se însoară, sâmbătă, pentru a patra oară

Fostul tenismen, Ilie Năstase se însoară religios, sâmbătă, pentru a patra oară, cu Brigitte Sfăt, la Poiana Braşov, transmite B1 TV.

La petrecere, invitaţii lui Ilie Năstase şi ai Brigittei Sfăt vor savura o şampanie fină promovată alături de fosta soţie a lui Năstase, Amalia. Când a divorţat, Ilie Năstase a renunţat la drepturile sale de imagine pe care i le-a cedat Amaliei. La petrecerea de astăzi , vor fi aduse 200 de sticle de şampanie, iar preţul de catalog al unei sticle de 0,75 de litri este de 275 de lei. 

Ilie Năstase este la a patra căsătorie şi nu prea s-a ocupat de detaliile evenimentului, singura sa doleanţă fiind să nu audă la petrecere manele. Brigitte a fost cea care a organizat totul şi nu a uitat să fie atentă cu Ilie, pe care l-a sărutat cu foc în noaptea de dinaintea nunţii, după ce a primit de la acesta un imens buchet de trandafiri.

Meniul este unul pe măsura evenimentului. Printre preparatele de care se vor bucura nuntaşii se numara icrele de manciuria, ţelină în mantie de ciocolată amăruie, gelatină de curcan sau file de lup de mare asezonat cu legume. 

La finalul serii, mirele şi mireasa vor tăia un tort cu cinci etaje, pe care Brigitte l-a comandat special la o cofetărie din Timişoara.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă