4.7 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuHugh Hefner s-a CĂSĂTORIT în noaptea de Revelion. Află câţi ani are...

Hugh Hefner s-a CĂSĂTORIT în noaptea de Revelion. Află câţi ani are noua sa soţie!

Hugh Hefner, patronul grupului Playboy, şi logodnica acestuia, Crystal Harris, mai tânără cu 60 de ani, s-au căsătorit în noaptea de Anul Nou, potrivit Mediafax.

Hefner, în vârstă de 86 de ani, şi Crystal, de 26 de ani, s-au căsătorit la reşedinţa Playboy din Beverly Hills, informează contactmusic.com.

Încântată, mai tânăra soţie a lui Hefner şi-a ţinut admiratorii la curent pe toată durata ceremoniei şi a petrecerii de după, cu postări pe Twitter.

“Azi este ziua în care am devenit doamna Hugh Hefner. Sunt foarte fericită şi mă simt norocoasă şi binecuvântată”, a scris Crystal.

Aceasta a mai postat şi fotografii cu personalul din conacul Playboy, precum şi cu decorul de petrecere sau cu Hefner şi cu mama ei.

Hefner şi Harris programaseră să se căsătorească în iunie anul trecut, dar o neînţelegere între cei doi a dus la anularea evenimentului. Cei doi s-au împăcat în luna mai, iar pe 12 decembrie, Hefner a anunţat că doreşte să păşească în noul an ca bărbat însurat.

Acesta este al treilea mariaj al patronului grupului Playboy care a mai fost căsătorit cu Mildred Williams – din 1949 până în 1959 – şi cu Kimberley Conrad – din 1989 până în 2010. Hugh Hefner are patru copii: Christie Hefner (născută în 1952), David Hefner (născut în 1955), Marston Hefner (născut în 1990) şi Cooper Hefner (născut în 1991).

Cele mai citite

Exporturile de Săniuța către Rusia, așteptate să crească. Mulți ruși nu pot sta pe schiuri cum vrea Putin

Ilustrație: Marian Avramescu Exporturile de votcă Săniuța către Federația Rusă sunt așteptate să crească spectaculos, după ultimele doleanțe exprimate public de liderul de la...

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....
Ultima oră
Pe aceeași temă