14.5 C
București
duminică, 15 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuHartie igienica neagra... si altele

Hartie igienica neagra… si altele

Calea Victoriei din Bucuresti gazduieste primul concept-store din Romania. Ideea si designul ii apartin lui Alexandre Eram. Intr-un concept-store se gasesc produse in avanpremiera, care urmeaza sa se lanseze pe piata. Sunt obiecte care dau tonul si subliniaza tendintele in mai multe domenii, de la arta plastica la electrocasnice, decoratiuni interioare, vestimentatie, incaltaminte, carti de colectie, bijuterii ale unor creatori romani.
Intr-un spatiu nonconformist aranjat, la Melkior Concept Store, vor fi expuse obiecte rare din intreaga lume, piese unicat, lucruri exclusiviste, serii limitate. Cool, fashion si design sunt cele trei cuvinte-cheie pentru acest proiect indraznet.
Lista obiectelor avangardiste contine lampile cu fibra optica si vazele uriase, inalte de doi metri, care au atat rol decorativ, cat si utilitar fiindca lumineaza spatiul in care sunt amplasate.
Prima hartie igienica sic se afla tot la Melkior. Este neagra. Pare o idee putin ciudata. Si totusi este un lucru novator si atragator. Ce ar putea fi mai distinctiv in plan personal decat un semn al diferentei tocmai in toaleta?!
Invitat special este celebrul artist din New York Ernest Rosenberg, care a pregatit pentru Melkior Concept Store cinci tablouri. Alexandre Eram este incantat de pictorul din America fiindca lucrarile sale reflecta intr-adevar cel mai trendy loc din New York, Soho. Nu lipsesc nici operele unor artisti romani, pictori, designeri, creatori, decoratori. Nume precum Mladin, Perseil, Zvinca, Ciobanu, Pelger.

Cele mai citite

Angel Tîlvăr la Galați: 100 de militari sunt gata să intervină în ajutorul celor afectați de inundații

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a declarat sâmbătă că militarii sunt pregătiţi să intervină în ajutorul persoanelor afectate de inundaţiile din judeţul Galaţi şi a...

Casa Albă condamnă declarațiile lui Vladimir Putin privind un posibil conflict între Rusia și NATO

Karine Jean-Pierre, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, a criticat vineri afirmațiile „extrem de periculoase” făcute de președintele rus Vladimir Putin referitoare la un...

Sfânta Mediocritate – Academia Catavencu

Avem două declarații: Victor Ciutacu: „ Căutăm diplomele lui Ciolacu, dar avem un olimpic la Capitală și rezultatele priceperii le trăim zilnic”. Victoria Stoiciu, consiliera lui...
Ultima oră
Pe aceeași temă