21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuHaiducii - romantici incurabili

Haiducii – romantici incurabili

Haiducii se intorc mai puternici ca oricand si totusi atat de sensibili! Ei ofera publicului cel mai nou album – al treilea – “Cantec haiducesc”, album care contine zece piese ce ne vor aminti de haulitul muntilor, de susurul izvoarelor, de portul semet al barbatilor de altadata si de frumusetea naturala a femeilor ce le stateau alaturi, zece piese care parca rescriu pagini din viata haiduceasca plina de savoare. “Zorilor, surorilor”, “In patru creapa”, “Toarna, Neago, toarna!”, “Cantec de haiducie” sunt doar cateva dintre titlurile care le vor dezvalui celor care le vor asculta cateva dintre legile nescrise ale adevaratilor haiduci.
– Se apropie Valentine's Day. Cum va ganditi sa petreceti aceasta zi?
– Cristi: Avand in vedere ca acum un an am fost un rasfatat al acestui eveniment si am petrecut o seara de neuitat, cu lumanari parfumate, petale de trandafiri, o bratara de aur inscriptionata cu “Te iubesc”, lenjerie de pat cu trandafiri si inimioare etc., anul acesta voi “sarbatori” alaturi de cei mai dragi prieteni intr-un club din Bucuresti… precum burlacii!
– Catalin: Voi pleca impreuna cu draguta mea la munte, unde va avea parte de multe surprize romantice! Nu va pot spune mai mult!
– Marian: Valentine's Day este o sarbatoare adoptata, de aceea voi incerca sa sarbatoresc aceasta intr-un mod cat mai normal alaturi de iubita mea.
– Ce cadouri le veti oferi persoanelor iubite?
– Cristi: De vreme ce nu voi avea o iubita, nu pot sa spun ca voi oferi un cadou.
– Catalin: Tot ce pot sa spun este ca sunt sigur ca voi reusi sa o surprind!
– Marian: Consider ca este mult mai frumos un cadou simbolic, oferit din suflet si nu un dar costisitor! Nu m-am gandit inca, dar voi cauta ceva care sa o incante.
– Cum sunt baietii Haiduci, romantici sau pragmatici?
– Cristi: Sunt prea bolnav de romantism si uneori dauneaza.
– Catalin: Sunt un romantic incurabil… Imi amintesc ca anul trecut, cu o saptamana inainte de ziua indragostitilor, i-am oferit iubitei mele in fiecare seara cate un trandafir rosu. Insa in ultima seara, respectiv de Valentine's Day, nu am avut cum sa ne vedem pentru ca ma aflam la un concert in tara si am ajuns in Bucuresti abia la 4 dimineata. Am cumparat un trandafir si am intrat incetisor in curtea unde locuia prietena mea si i-am lasat trandafirul in fata usii intr-o galeata cu apa.
– Marian: Romantic nu am fost niciodata, cred ca mai degraba pragmatic!
– Ce piesa din repertoriul vostru ati dedica-o iubitei?
– Cristi: Este o piesa de pe primul nostru album, “Feciori de lele”, intitulata “Va fi randul tau!”.
– Catalin: Ii dedic tot albumul pentru ca trupa Haiducii se afla in pragul lansarii celui de-al treilea album, “Cantec de haiducie”.
– Marian: Desi repertoriul nostru nu este bogat in melodii pentru indragostiti, i-as dedica piesa “Va fi randul tau”.
– Care este cea mai haioasa intamplare a trupei Haiducii?
– Cristi: Sunt multe intamplari haioase, dar acum imi amintesc de Marian la un concert cum era sa cada de pe scena! Fara sa-si dea seama, a avansat catre marginea scenei si l-am prins din zbor exact cand facea pasul decisiv!
– Catalin: Am fost invitati la un concert pe litoral si cand am inceput sa cant am observat ca ceva nu este in regula… Mi se rupsese microfonul si cantam pentru mine caci nu ma mai auzea nimeni in galagia de acolo!
– Marian: Imi amintesc ca dupa recital am fost rechemati pe scena pentru bis si in momentul cand am aparut in fata publicului nu eram decat doi… eu si Catalin. Cristi plecase grabit la cabina ca sa se schimbe.
– In afara de muzica, ce alte pasiuni mai aveti?
– Cristi: In afara de muzica, sunt innebunit sa conduc o masina puternica pe serpentine, de preferat noaptea si in nici un caz cu cineva alaturi. Este o nebunie pe care mi-o asum!
– Catalin: Imi place sa fac mult sport, incepand de la box, dansuri sportive si pana la fotbal.
– Marian: In afara de faptul ca merg la sala pentru intretinerea corpului, imi mai plac foarte mult masinile.
– Pe cand un nou album Haiducii?
– Ei bine, la sfarsitul lunii februarie vom avea lansarea celui de-al treilea album, “Cantec haiducesc”, sub egida RBA.

Cele mai citite

Dan Podaru o invită pe Clotilde Armand la o dezbatere publică

Edilul in functie al sectorului 1, Clotilde Armand, se ascunde in spatele acuzatiilor și evita dezbaterile reale cu contracandidatii sai, susține Dan Podaru, propunerea...

Dan Podaru o invită pe Clotilde Armand la o dezbatere publică

Edilul in functie al sectorului 1, Clotilde Armand, se ascunde in spatele acuzatiilor și evita dezbaterile reale cu contracandidatii sai, susține Dan Podaru, propunerea...

Irina Begu, calificată în turul al treilea la Roma

Irina Begu s-a calificat în turul al treilea al turneului de categorie WTA 1000 de la Roma, după ce franţuzoaica Oceane Dodin a abandonat...
Ultima oră
Pe aceeași temă