27.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuGabriel Cotabiţă a urcat pe scenă pentru PRIMA DATĂ după externare

Gabriel Cotabiţă a urcat pe scenă pentru PRIMA DATĂ după externare

Pentru prima dată după externare, Gabriel Cotabiţă a urcat pe scenă, joi seara, la Gala Chapeau, în cadrul căreia artiști precum Aurelian Temișan, Luminița Anghel, Loredana și Smiley au interpretat cele mai îndrăgite melodii ale solistului.

Gabriel Cotabiţă a fost aplaudat de toţi cei 5000 de oameni din sală. Pe 1 noiembrie, artistul împlineşte 60 de ani şi se pregăteşte de aniversarea a 40 de ani de carieră.

Citeşte şi: VIDEO. Gabriel Cotabiţă a REVENIT în lumea muzicii, cu un nou videoclip. Ce mesaj le transmite fanilor

„A fost ideea fetelor mele şi au vrut să facă un lucru care nu s-a mai făcut în România. Le-am zis că mie mi se pare un pic cam mare, dar când am început să văd câte cântece sunt şi cât de iubite sunt, mi-am dat seama că fetele au avut dreptate. Şi aşa a apărut un eveniment unic în România, pe care îmi doresc ca şi alţi artişti să-l facă. Da, voi urca pe scenă“, a spus Cotabiţă, la EuropaFM.

De asemenea, artistul a spus că se simte bine şi că momentul  prin care a trecut l-a făcut să ajungă la un alt nivel spiritual. „După ce treci printr-o perioadă în care te întâlneşti cu diverse entităţi, începi să înţelegi că viaţa are cu totul şi cu totul alte niveluri. Eu consider că ceea ce mi s-a întâmplat a fost un semnal că mai am ceva de făcut. Pentru că în mod normal, după cum am aflat ulterior, nimeni nu se aştepta să mai fiu aici. Eu încerc să preiau cu bună ştiinţă soarta care cred eu că mi s-a prescris şi cred că voi reuşi să fac faţă“, a mai spus Gabriel Cotabiţă.

Spectacolul Chapeau a fost prezentat de Mihai Bendeac, iar artiștii care au cântat au fost: Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia, Aurelian Temișan, Bodo, Connect-R, Cornel Ilie, Delia, Doru Todoruț (Deep Central), Florin Ristei, Horia Moculescu, Jorge, Luminița Anghel, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley, Miță (Bere Gratis), Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nucă, Rashid, alături de VH2 și Andrei Tudor Band.

Citeşte şi: Zeci de artiști români vor cânta pentru Gabriel Cotabiță. Cât costă un bilet

Printre cântecele incluse în program se numără „Domnișoară, nu pleca”, „Raiul e pe pământ”, „Convențional”, „Când zâmbești” și „Noapte albastră”.

Gabriel Cotabiţă a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca în 8 mai, după ce a fost găsit în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală. În 16 iunie, artistul a fost transferat la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă