22.4 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuGabi Jugaru si cele 30 de masini ale sale

Gabi Jugaru si cele 30 de masini ale sale

Cunoscutul farseur Gabi Jugaru le vorbeste pasionatilor auto despre ”colectia” sa de 30 de masini, toate cumparate la mana a doua, conduse in doar patru ani si schimbate cu regularitate! ”In patru ani am schimbat 30 de masini: Audi, Jeep, BMW, Mercedes si cate altele!” marturiseste amuzat Gabi in emisiunea Pro Motor. In prezent, Jugaru este posesorul unui Outlander de care este foarte mandru, ”mai ales ca japonezii de la Mitsubishi sunt campioni de 7 ani in raliul Dakar, iar in campionatul national de raliuri ocupa tot timpul primele pozitii”. Si cum ”o masina este bine s-o schimbi la 2-3 ani”, Gabi vorbeste si despre urmatoarea masina pe care isi propune sa o achizitioneze: ”Va fi tot un Outlander, insa o generatie noua. M-am atasat foarte mult de aceasta masina. In plus, Outlander-ul este prima masina noua din viata mea, si asta pentru ca intretinerea costa foarte putin, iar consumul de carburant este mic. Deci este o masina care tine cu casa”, glumeste Gabi.
Farseurul, care din acest an s-a alaturat echipei Pro Tv, unde va realiza un serial ce-i va purta numele, marturiseste ca incearca sa ramana civilizat in trafic, cu toate ca la volan este usor agitat si nu se impaca deloc cu noul Cod rutier.
Roxana Ciuhulescu, moderatoarea emisiunii Pro Motor, a mai aflat de la Jugaru si care este istoria primei masini pe care acesta a condus-o: ”Era in 1998 si a fost o tigaie amarata, adica un Audi 80, pe care m-au pacalit unii sa-l iau si pe care am si platit o gramada de bani. Eram insa un sofer neexperimentat pe vremea aceea”, isi aminteste Jugaru.

Cele mai citite

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...

Ddouă organizații criminale care se ocupau cu introducerea ilegală de cetățeni chinezi în Spania au fost desființate

Europol a sprijinit Poliția Națională Spaniolă (Policía Nacional) în desființarea a două organizații criminale care au introdus ilegal sute de cetățeni chinezi folosind o...
Ultima oră
Pe aceeași temă