21 C
București
duminică, 15 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO + VIDEO. Formația Guns N'Roses, reținută la granița canadiană. Care este...

FOTO + VIDEO. Formația Guns N’Roses, reținută la granița canadiană. Care este motivul

Membrii formației Guns N’ Roses au fost reţinuţi, vineri, de poliţiştii de frontieră de la graniţa canadiană, după ce la bordul autobuzului în care aceștia se deplasau la Toronto, au descoperit un pistol nedeclarat, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

„Nu am fost propriu-zis arestaţi, am fost reţinuţi”, a adus precizări fanilor săi solistul Axl Rose, odată ce rockerii au ajuns la spectacolul programat.

„Au fost extrem de amabili. Au fost foarte înţelegători. Ştiţi, se poate întâmmpla – poţi uita că ai un afurisit de pistol. Nu era pistolul meu.”

Incidentul a fost confirmat de un reprezentant al trupei, pentru Billboard.com: „Da, acest lucru s-a întâmplat într-adevăr vineri, 15 iulie, în timp ce treceau frontiera venind dinspre Philadelphia”, a declarat el.

Purtătorul de cuvânt al trupei a precizat că arma nu aparţinea niciunui membru al formaţiei, dar nu a menţionat ce persoană avea drept de posesie asupra armei. Nu se cunoaşte dacă au fost luate măsuri legale suplimentare în acest caz.

Formaţia californiană Guns N’ Roses a fost fondată în 1985, la Los Angeles. Trupa a lansat până în prezent albumele „Appetite for Destruction” (1987), „G N’ R Lies” (1988), „Use Your Illusion I” (1991), „Use Your Illusion II” (1991), „The Spaghetti Incident?” (1993) şi „Chinese Democracy” (2008).

Guns N’ Roses a vândut peste 100 de milioane de copii ale albumelor sale pe plan mondial. Fiecare material discografic al grupului a intrat în topul Billboard, în multe topuri europene, dar şi în cele din Asia şi America de Sud. Cel mai bine vândut disc al trupei este „Appetite For Destruction”, cu peste 38 de milioane de exemplare, la nivel mondial.

Guns N’ Roses a concertat în România, în septembrie 2010, la complexul Romexpo din Capitală, dar şi în cadrul festivalului Rock the City, în iulie 2012, tot la Romexpo.

 

 

Cele mai citite

Alertă sanitară în zonele inundate: Apa contaminată, un pericol real pentru sănătate

Ministerul Sănătății avertizează populația să consume apă din surse sigure Ministerul Sănătăţii precizează, într-un comunicat de presă că, pentru mai multă siguranţă, apa din reţea...

SUA se îndreaptă spre o aterizare lină, cu o creștere economică stabilă și inflație scăzută, conform economiștilor

Conform previziunilor economiștilor consultați de Financial Times, economia americană pare să se îndrepte spre o aterizare lină, cu o expansiune economică continuă și inflație...

Autoritățile sanitare sunt în alertă: caz de holeră la granița cu România

Autoritățile din Bulgaria au raportat primul caz de holeră înregistrat pe teritoriul țării după mai bine de un secol. Pacientul este un cetățean indian...
Ultima oră
Pe aceeași temă