10.7 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO + VIDEO. Ce s-a întâmplat cu adolescentul Narcis Ianău, după ce...

FOTO + VIDEO. Ce s-a întâmplat cu adolescentul Narcis Ianău, după ce a participat la emisiunea „Românii au talent”

Concurentul care a obținut locul al doilea la emisiunea „Românii au talent” în anul 2011, Narcis Ianău, a participat la mai multe spectacole, concerte, recitaluri și concursuri din țară și din străinătate și a urmat un master în Munchen, conform site-ului oficial al show-ului. 

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu evoluția lui Narcis Ianău

Citește și: Mihaela Rădulescu provoacă internauții. Ce a spus vedeta despre homosexuali

Realizările de după emisiunea „Românii au talent”     

După încheierea emisiunii, Ianău a continuat să își construiască o carieră de solist crossover cu voce de contratenor – sopran. 

Una dintre cele mai importante apariții pe care tânărul le-a avut în străinătate a fost în Italia, unde a cântat alături de un artist renumit, Al Bano. 

De asemenea, Ianău a absolvit liceul de muzică și a fost admis la Conservatorul din Cluj.

Apoi, tânărul a primit mai multe burse de studiu în afara țării. Una dintre acestea a fost pentru perioada 2011-2012, în care Ianău a participat la cursuri de master classe petru voce și pian în Munchen.

Colaborarea cu Frank Peterson

Totodată, Ianău a semnat un contract cu renumitul producator de muzică clasică și crossover, Frank Peterson, care a lucrat cu artiști celebri, între care se numără Sarah Brightman, Gregorian, Andrea Bocelli, Enigma, Princessa și Ofra Haza.

Citește și: Ce spune Mihaela Rădulescu despre concurentul eliminat de la „Românii au talent”

În plus, fostul concurent la „Românii au talent” a colaborat cu Peterson pentru realizarea a doua albume ale trupei muzicale germane Gregorian. 

În albumul „Masters of Chant”, din anul 2013, Ianău a cântat alături de formația muzicală piesa „Gloria”, pentru care au făcut și un videoclip.

În anul 2014, Narcis a lansat alături de ei al doilea album, „Gregorian Winter Chants” si a facut un featuring pentru melodiile „Jesu Joy Of Man’s Desiring” și „Ave Maria”. 

Cele două albume a fost, de-a lungul timpului, în topul celor mai bine vândute albume din mai multe țări. 

Debutul la operă

În luna februarie 2015, tânărul a debutat cu succes la Opera Națională Română din Cluj-Napoca, cu rolul pastorașului din opera „Tosca”, de Giacomo Puccini. 

Primul album solo 

La sfârșitul anului 2015, Ianău va lansa, împreună cu Frank Peterson, primul său album solo, pe care îl înregistrează într-un studio din Hamburg. 

</p>

Cele mai citite

Ariana, solitarul de pe inelul Rotschild

Familia Rotschild este unul dintre cele mai însemnate repere financiare ale ultimelor două secole. Cele mai multe dintre evenimentelor importante care au...

Sorin Grindeanu a cerut conducerii Metrorex un raport privind cauzele accidentului din stația de metrou Timpuri Noi

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a solicitat, marţi seara, conducerii companiei Metrorex să îi prezinte, cu celeritate, un raport privind cauzele accidentului produs...

Nespusa poveste din viitor a locatarului Palatului imperial

Se face că, printr-o ironie a sorții, fostul guvernator al unei republici vasale Marelui Imperiu, poreclit de comați - Magnus Mutus și de tarabostes...
Ultima oră
Pe aceeași temă