16.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO: Taylor Swift, ținută trasă la indigo la premiile Grammy 2016. Pe...

FOTO: Taylor Swift, ținută trasă la indigo la premiile Grammy 2016. Pe cine a copiat

Ținuta purtată de cântăreața Taylor Swift la premiile Grammy de anul acesta a stârnit controverse, întrucât pare să fi copiat o ținută purtată de actrița Leslie Mann, la un eveniment, din 2014, potrivit paginii de Facebook a InStyle Australia.

Atât ținuta cântăreței, cât și cea actriței sunt constituite dintr-o bustieră și o fustă lungă, până în pământ, în tonuri de roz și corai. Astfel, în timp ce vestimentația purtată de Swift cuprinde o bustieră corai și o fustă roz, bustiera rochiei lui Leslie Mann este roz, iar fusta corai.

Totodată, internauții au apreciat că ținuta purtată de câștigătoarea a două premii Grammy, pentru cel mai bun album al anului și pentru cel mai bun album pop, „1989”, seamnă și cu o rochie purtată de actrița Emma Stone la premiile Gala 2014.

Taylor Swift, în vârstă de 25 de ani, şi-a început cariera în 2006, odată cu albumul omonim de debut. Au urmat: „Fearless” (2008), „Speak Now” (2010), „Red” (2012) şi „1989” (2014). Fiecare dintre albumele de studio ale cântăreţei s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.

Potrivit revistei Billboard, Taylor Swift este artistul cu cele mai mari vânzări pe platformele digitale din toate timpurile. De asemenea, recent, aceeaşi publicaţie a desemnat-o, pentru a doua oară, Femeia Anului, devenind astfel singura artistă care a câştigat de mai multe ori această distincţie.

Cântăreaţa country pop Taylor Swift, influenţată – după cum spune – de Shania Twain, Stevie Nicks şi Carly Simon, a obţinut deja şapte premii Grammy, 16 American Music Awards şi 20 Billboard Music Awards.

 

 

 

 

Cele mai citite

Adrian Petre s-a râzgandit! Fostul atacant al naționalei de tineret nu se mai retrage

După ce a semnat cu Concordia Chiajna în această vară, Adrian Petre și-a reziliat contractul, dar conducerea clubului l-a convins să revină asupra deciziei. Adrian...

Planșeul Unirii: Risc major de prăbușire. Prefectul Capitalei convoacă săptămâna viitoare Comitetul pentru Situații de Urgență

Primarul general al Capitalei nu a semnat încă avizul de începere a lucrărilor Şeful DSU, Raed Arafat, împreună cu primarul sectorului 4, Daniel Băluță şi prefectul...

Nicolae Ciucă cere autorităților să fie pregătite pentru viitura care vine pe Dunăre

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a făcut un apel, joi seara, la autorităţile centrale şi la cele locale din judeţele dunărene să se pregătească pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă