24.1 C
București
vineri, 12 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Selena Gomez a pozat GOALĂ pentru coperta noului ei album

FOTO. Selena Gomez a pozat GOALĂ pentru coperta noului ei album

Vedeta americană Selena Gomez a pozat aproape goală pentru coperta noului ei album, „Revival” care va fi lansat la începutul lunii octombrie, potrivit mashable.com.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea coperta albumului „Revival”, în care Selena Gomez apare aproape goală, dar şi alte imagini recente cu artista.

„Vreau doar să arăt bine pentru tine”, a scris Selena Gomez în descrierea imaginii, pe Twitter.

Albumul „Revival” va fi lansat în 9 octombrie. Primul single de pe noul album al Selenei Gomez, "Good For You", a fost lansat în 26 iunie, în Statele Unite ale Americii.

Până acum, Selena Gomez, în vârstă de 23 de ani, a mai lansat două albume solo: „Stars Dance” (2013) şi „For You” (2014).

De-a lungul timpului, artista a apărut în filme ca „Spy Kids 3-D: Game Over”, „O altă cenușăreasă modernă”, „Programul de protecție a prințeselor”, „Magicienii din Waverly Place: Filmul”, „Arthur 3: Războiul dintre cele două lumi”, „Monte Carlo” şi „The Muppets”.

De asemenea, Selena Gomez a interpretat personajul Mavis în filmul animat „Hotel Transilvania”.

În plus, Selena Gomez a apărut în seriale TV precum „Barney & Friends”, „Zack și Cody, ce viață minunată”, „Hannah Montana” şi „Magicienii din Waverly Place”.

Cele mai citite

Eveniment la Academia Română. Un omagiu: lansarea volumului „Andrei Rădulescu – Corespondență“

Academia Română găzduiește marți, 16 aprilie 2024, lansarea volumului „Andrei Rădulescu – Corespondență“, editat de Fundația „Andrei Rădulescu și a Marilor Juriști Români“ și...

Cătălin Cherecheş va beneficia de o pedeapsă mai mică, au decis judecătorii

Judecătorii Tribunalului București au dat o decizie vineri, acceptând o solicitare făcută de Cătălin Cherecheș și au hotărât să reducă cu un an din...

Carmen Palade, trimisă în judecată pentru devalizarea firmelor lui Dan Adamescu

După 6 ani de anchetă, procurorii au trimis-o în judecată pe Carmen Palade, acuzată că a delapidat zeci de milioane de lei din firmele...
Ultima oră
Pe aceeași temă