28.7 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Selena Gomez a pozat GOALĂ pentru coperta noului ei album

FOTO. Selena Gomez a pozat GOALĂ pentru coperta noului ei album

Vedeta americană Selena Gomez a pozat aproape goală pentru coperta noului ei album, „Revival” care va fi lansat la începutul lunii octombrie, potrivit mashable.com.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea coperta albumului „Revival”, în care Selena Gomez apare aproape goală, dar şi alte imagini recente cu artista.

„Vreau doar să arăt bine pentru tine”, a scris Selena Gomez în descrierea imaginii, pe Twitter.

Albumul „Revival” va fi lansat în 9 octombrie. Primul single de pe noul album al Selenei Gomez, "Good For You", a fost lansat în 26 iunie, în Statele Unite ale Americii.

Până acum, Selena Gomez, în vârstă de 23 de ani, a mai lansat două albume solo: „Stars Dance” (2013) şi „For You” (2014).

De-a lungul timpului, artista a apărut în filme ca „Spy Kids 3-D: Game Over”, „O altă cenușăreasă modernă”, „Programul de protecție a prințeselor”, „Magicienii din Waverly Place: Filmul”, „Arthur 3: Războiul dintre cele două lumi”, „Monte Carlo” şi „The Muppets”.

De asemenea, Selena Gomez a interpretat personajul Mavis în filmul animat „Hotel Transilvania”.

În plus, Selena Gomez a apărut în seriale TV precum „Barney & Friends”, „Zack și Cody, ce viață minunată”, „Hannah Montana” şi „Magicienii din Waverly Place”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă