22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuGALERIE FOTO. Cum se simte Harrison Ford, după accidentul aviatic

GALERIE FOTO. Cum se simte Harrison Ford, după accidentul aviatic

Celebrul actor Harrison Ford, care a fost implicat,joi,într-un accident aviatic, se va recupera complet, informează BBC News.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu accidentul actorului Harrison Ford

Citește și: UPDATE. Harrison Ford, grav rănit în urma prăbuşirii unui avion de epocă. Care e starea actorului

Actorul, în vârstă de 72 de ani, pilota un avion de epocă, cu un singur motor, când s-a prăbușit pe un teren de golf, care se află lângă aeroportul Santa Monica.

Când au ajuns medicii la locul accidentului, actorul respira și era conștient, deși avea mai multe tăieturi și contuzii la cap.

„Tatăl meu este bine. Lovit, dar bine”, a spus fiul starului hollywoodian.

Citește și: Veste proastă pentru fanii cântăreței Shania Twain

După ce a fost transportat la spital, Harrison Ford a explicat că a avut probleme cu motorul aeronavei și că a încercat să aterizeze cât mai repede.

Însă, nu a reușit să ajungă pe pistă și a aterizat pe un teren de golf. Martorii accidentului l-au scos imediat din avion, pentru că le-a fost teamă că aeronava ar fi putut exploda.

Autoritățile au spus că avionul a survolat la 900 de metri și că a lovit un copac înainte de a se prăbuși.

„A fost, de fapt, o aterizare de urgență executată foarte frumos de un pilot extrem de bine antrenat”, a spus un angajat al aeroportului Santa Monica.

Citește și: Sylvester Stallone, noi planuri în cinematografie. Ce pregătește actorul

Harrison Ford a fost implicat și în alte accidente aviatice. În anul 2000, un avion cu şase locuri,  pilotat de starul hollywoodian, a avut parte de o aterizare dificilă în statul american Nebraska.

De asemenea, în anul 1999, un elicopter pilotat de Harrison Ford a fost avariat grav la aterizare.

Harrison Ford a jucat în filme ca „Indiana Jones", „Războiul Stelelor", „Martorul", „The Mosquito Coast", „Sabrina" şi „Imigranţii/ Crossing Over”.

Cele mai citite

Ministerul Finanţelor: Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice a scăzut uşor în martie 2024

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...
Ultima oră
Pe aceeași temă