21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO: Adevărata poveste a Alexandrei Stan, vedeta de milioane de euro, bătută...

FOTO: Adevărata poveste a Alexandrei Stan, vedeta de milioane de euro, bătută de manager

Cântăreaţa Alexandra Stan a ajuns la spital, după ce a fost bătută de Marcel Prodan, managerul şi partenerul ei, care a ajutat-o să ajungă o vedetă de talie internaţională şi a transformat-o într-o artistă de milioane de euro.

Alexandra Stan este vedeta care a reuşit să stârnească pasiuni mai întâi în străinătate, şi apoi în România, datorită echipei de profesionişti din spatele ei, formată din producători, compozitori şi specialişti în new media. Fără o astfel de echipă care s-o promoveze, faptul că Alexandra Stan a fost bătută de Marcel Prodan nu ar fi interesat pe nimeni.

Când a lansat prima piesă, Alexandra Stan a pozat în şcolăriţă sexy, apoi ca cântat în costum de baie, atunci când afară erau -10 grade Celsius. Dincolo de toate acestea, vocea Alexandrei este apreciată atât de public, cât şi de cei din industria muzicală. Cântăreaţa a beneficiat de un avantaj paradoxal. Deoarece nu a studiat canto decât un singur an, stilul ei cu priză la public a fost uşor de modelat, pentru a nu lăsa nici o clipă impresia că s-ar adresa celor care ascultă melodii cu mesaje profunde.

Citeşte şi FOTO: Câteva lucruri incredibile pe care nu le ştiai despre Hitler, Sadam Husein sau Einstein

Cei care au decis să o promoveze pe Alexandra Stan au fost Andrei Nemirschi, fostul ei manager, alături de Marcel Prodan, partenerul ei şi nimeni altul decât cel care a bătut-o, sâmbătă, pe vedetă, pe marginea unui drum naţional din Constanţa.

„La ea, talentul e nativ. Pe noi ne bucură faptul că nu a făcut o şcoală de muzică. Cei care au trecut pe acolo au un stil învechit şi e greu să le scoţi din cap ce au învăţat în câţiva ani de şcoală”, a declarat Andrei Nemirschi, care a remarcat-o la festivalul de la Mamaia din 2009, conform unui articol apărut în „România liberă” în septembrie 2011.

Au intrat, apoi, în acţiune principiile de marketing, care au ajuns să reprezinte coloana vertebrală a industriei muzicale. Alexandra Stan a apelat la ţinute sexy, sumare, provocatoare, la ore întregi petrecute la coafor şi la zeci de ore de repetiţii pentru a desăvârşi interpretarea unor melodii cu doar câteva versuri.

Palmaresul ei este incredibil. După ce a devansat-o pe Lady Gaga, Alexandra Stan a reuşit să urce pe locul 1 în Top Billboard Hot Dance Airplay, timp de şase săptămâni. Vedeta internaţională a ocupat locul 1 în top 40 din Germania (înaintea lui Jennifer Loprez), a fost premiată cu discul de platină în Italia şi a fost pe primul loc în topul unuia dintre cele mai cunoscute radiouri din Turcia.

Aflaţi de AICI mai multe detalii incredibile despre modul în care Alexandra Stan a reuşit să adune 20.000 de fani la un concert, precum şi despre câteva cifre fascinante legate de vizibilitatea ei la nivel internaţional.

TOP 5 cele mai vizualizate galerii foto din luna iunie:

2013/06/18//304253-armata-rosie.jpg1. FOTO COLOR: Cum a luptat ARMATA ROŞIE în cel de-Al Doilea Război Mondial

 

2013/06/18//304254-picturi.jpg2. Creaţiile unui dictator DEMENT. Aşa arată picturile realizate de către ADOLF HITLER

 

  

2013/06/18//304255-pisica.jpg3. FASCINANT şi emoţionant: Aşa arată cea mai frumoasă prietenie dintre o fetiţă şi o PISICĂ

 

  

2013/06/18//304256-inundatii.jpg4. FOTO incredibile: DEZASTRU în Europa Centrală. Vezi cum arată oraşele occidentale SUB APĂ!

 

  

 2013/06/18//304257-vestul-salbatic.jpg5. FOTO: Cum s-a născut şi dezvoltat un oraş din VESTUL SĂLBATIC. Imaginile sunt fascinante!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă