11.3 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFiica lui Lenny Kravitz a devenit ținta glumelor pe Internet, după incidentul...

Fiica lui Lenny Kravitz a devenit ținta glumelor pe Internet, după incidentul penibil al rockerului

Fiica lui Lenny Kravitz, Zoe, a devenit ținta glumelor, după ce fotografiile cu tatăl său fără lenjerie intimă și cu pantalonii rupți între picioare au făcut înconjurul Internetului, potrivit www.7sur7.be. 

La câteva zile după incident, Lenny Kravitz a publicat pe Twitter un mesaj pe care l-a primit de la Steven Tyler, solistul de la Aerosmith, în care, cel din urmă îl ”certa” pentru că nu i-a spus de piercingurile pe care le are în zona intimă, mesaj pe care fiica lui nu a văzut. 

Zoe a fost prevenită însă de Chelsea, fiica lui Steven Tyler, de faptul că cei doi cântăreți discută despre acest subiect pe Twitter. Zoe Kravitz, a fost stânjenită de ce s-a întâmplat. 

Citește și: VIDEO + Foto: Lenny Kravitz, rușinat: Pantalonii cântărețului s-au rupt între picioare în timpul unui concert

”Deci, tații noștri discută despre penisurile lor pe rețelele de socializare. Asta chiar e cool…”, a scris Chelsea.

Răspunsul lui Zoe a fost ”Poftim? Oh nu…pe Twitter..”

De asemenea, cele două s-au amuzat de hashtagul  ‪#penisgate. 

Rockerul Lenny Kravitz a avut parte de un moment neplăcut în timpul unui concert din Suedia. Pantalonii de piele pe care rockerul îi purta s-au rupt între picioare, iar Lenny Kravitz nu purta lenjerie intimă. 

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă