14.5 C
București
duminică, 15 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuExcelenta in Reinventarea domeniului frumusetii

Excelenta in Reinventarea domeniului frumusetii

De cativa ani incoace, primavara, iubitorii de frumos au ocazia sa participe la un eveniment cum nu se poate mai monden – ceremonia Pantene Beauty Awards, consacrata celebrarii profesionistilor din industria de frumusete.
Pentru editia din acest an, ce va avea loc in luna mai, nu mai putin de sase sunt cei nominalizati pentru fiecare dintre cele treisprezece categorii, propunerile fiind facute de profesionisti din industria de frumusete, publicitate, relatii publice si media. Nominalizarile pentru fiecare categorie au fost facute pe baza propunerilor venite din partea celor aproximativ 500 de persoane invitate sa isi impartaseasca optiunile. Castigatorii a doua premii Pantene Beauty Awards la aceeasi categorie au fost invitati sa faca parte din juriu, acestia excluzandu-se automat din lista de nominalizati. Fie ca stralucesc in lumina reflectoarelor, fie ca se afla in spatele acestora, cei nu mai putin de 75 de nominalizati sunt cei recunoscuti drept reprezentativi de catre specialistii in domeniu. Dintre acestia, doar trei vedete – Monica Barladeanu, Andi Moisescu si Ilie Nastase – au fost nominalizate la doua categorii, neexistand nici o personalitate nominalizata la trei sau mai multe categorii.
Editia a V-a a Pantene Beauty Awards va premia anul acesta sapte categorii profesionale si sase categorii speciale. Categoriile profesionale includ premiile, deja traditionale, pentru: Excelenta in Coafura, Excelenta in Machiaj, Excelenta in Fotografie, Modelul Feminin/Masculin al Anului si Excelenta in Stilism Vestimentar. Acestora li se adauga in acest an un nou premiu pentru Excelenta in Reinventarea domeniului frumusetii, care rasplateste cea mai inovativa contributie la dezvoltarea si avansarea domeniului de frumusete in Romania.
Categoriile speciale sunt Stil in Cuplu, Stil Feminin/Masculin de Vedeta, Stil de Coafura, Frumusetea Spiritului, completate, in premiera, cu o noua categorie, Stil in Devenire, ce recompenseaza cea mai stilata noua intrare in lumea celebritatilor, respectiv stilul bine definit si proaspat al unei celebritati in devenire, feminina sau masculina.
Lista lunga a nominalizarilor va fi supusa pentru urmatoarele doua saptamani votului acelorasi profesionisti, in urma caruia se va obtine o lista scurta de trei nominalizati pentru fiecare categorie. Publicul larg va fi consultat, ca de fiecare data, de catre Pantene Pro-V pentru a-si desemna favoritii. Acesta isi va putea exprima optiunea pentru castigatorii categoriilor speciale prin intermediul revistelor cu audienta feminina si al unei pagini internet dedicate. Va fi o grea misiune, avand in vedere ca printre cei nominalizati se afla nume precum Doina Levintza, Leslie Hawke, Cristian Tabara, Monica Barladeanu, Simona Patruleasa, Corina Danila, Venera Arapu, Cristi Chivu, Cristi Enache, Amalia & Ilie Nastase, Melania Medeleanu & Dan Teodorescu, Diana Dondoe si multi, multi altii.

Cele mai citite

Armata SUA și forțele irakiene anunță eliminarea a patru lideri ai Statului Islamic în Irak

La sfârșitul lunii august, armata americană, în colaborare cu forțele de securitate irakiene, a eliminat patru lideri importanți ai grupării Statul Islamic (ISIS), inclusiv...

Europa Centrală se confruntă cu inundații grave provocate de ploi abundente

Republica Cehă și Polonia vecină au înregistrat inundații provocate de ploile abundente care au durat toată noaptea, potrivit abcnews.com. Forțele de urgență din ambele țări...

Înmormântare impresionantă pentru tânăra activistă turco-americană ucisă în Cisiordania

Aysenur Ezgi Eygi, tânăra activistă turco-americană ucisă în Cisiordania pe 6 septembrie, a fost înmormântată ca o martiră sâmbătă în vestul Turciei, potrivit al-monitor.com. Sicriul,...
Ultima oră
Pe aceeași temă