24.2 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuEva Longoria s-a despărţit de omul de afaceri Ernesto Arguello

Eva Longoria s-a despărţit de omul de afaceri Ernesto Arguello

Eva Longoria s-a despărţit de Ernesto Arguello, la patru luni după ce actriţa a început o relaţie cu omul de afaceri, informează Mediafax.

„Nu a fost ceva foarte serios”, a declarat o sursă pentru US Weekly. „El era amuzant. (…) Cei doi s-au despărţit la începutul acestei săptămânii”, a adăugat sursa.

Eva Longoria, în vârstă de 38 de ani, l-a întâlnit pe omul de afaceri în luna aprilie, când l-a distribuit în reality show-ul „Ready for Love”, pe care aceasta l-a produs.

Actriţa a fost fotografiată ultima oară împreună cu Ernesto Arguello pe 4 august, într-o vacanţă pe care cei doi au petrecut-o în Marbella, Spania.

Eva Longoria a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune „Neveste disperate/ Desperate Housewives”.

Cele mai recente roluri de pe marele ecran pentru Eva Longoria datează din 2008, când a jucat în comedia „Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body”, şi 2012, când a apărut în „For Greater Glory: The True Story of Cristiada”. De asemenea, actriţa a dat voce unui personaj din animaţia „Arthur Christmas” (2011).

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă