10.4 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăEconomieFoto interviuEmma Bunton este din nou însărcinată

Emma Bunton este din nou însărcinată

Cântăreaţa britanică Emma Bunton, fostă membră a grupului Spice Girls, a anunţat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, informează Mediafax.

În urmă cu câteva luni, cântăreaţa în vârstă de 34 de ani – cunoscută sub numele “Baby Spice” în timp ce era membră a grupului Spice Girls – anunţa că îşi doreşte să rămână însărcinată anul acesta.

Cântăreaţa britanică are un fiu în vârstă de trei ani, Beau, cu partenerul ei de viaţă, rockerul Joe Jones, solistul trupei CherryBlackStone, cu care are o relaţie care durează de peste 10 ani.

“Familia noastră se va mări şi suntem foarte bucuroşi să vă anunţăm că vom avea un al doilea copil, iar dorinţa lui Beau de a avea un frăţior sau o surioară se va împlini!”, a anunţat cântăreaţa britanică pe contul ei de pe Twitter.

Formaţia Spice Girls, fondată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, “Wannabe”, în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, “Girl Power”. În cinci ani de existenţă, trupa a vândut 55 de milioane de albume.

Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri Halliwell a anunţat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase – Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm – au lansat un al treilea album în 2000, “Forever”, iar trupa s-a destrămat în februarie 2001.

În 2007, cântăreţele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul “Return of the Spice Girls”, care s-a bucurat de un enorm succes.

Recent, presa britanică a publicat o serie de informaţii potrivit cărora membrele grupului Spice Girls intenţionează să se reunească pentru a filma un lungmetraj biografic şi pentru a cânta la ceremonia oficială de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.

Cele mai citite

Ședință de pomină la Consiliul Local Curtea de Argeș, cu îmbrânceli și înjurături

Ședință cu scandal, marți, la Consiliul Local Curtea de Argeș, unde proiectele trecute pe ordinea de zi au reușit să ducă la o...

Firea anunță că PSD București îi susține candidatura la Primăria Capitalei

Gabriela Firea a anunţat că Biroul permanent al PSD Bucureşti a decis, prin vot în unanimitate, să susţină candidatura sa pentru Primăria Capitalei."Mulţumesc colegilor...

Ședință de pomină la Consiliul Local Curtea de Argeș, cu îmbrânceli și înjurături

Ședință cu scandal, marți, la Consiliul Local Curtea de Argeș, unde proiectele trecute pe ordinea de zi au reușit să ducă la o...
Ultima oră
Pe aceeași temă