21.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuDonald Trump ar putea fi înlocuit de soția lui George Clooney

Donald Trump ar putea fi înlocuit de soția lui George Clooney

Soţia actorului George Clooney, avocata Amal Clooney, se află pe lista de personalităţi avute în vedere de producătorii emisiunii „Celebrity Apprentice” pentru a-l înlocui pe miliardarul american Donald Trump în calitate de prezentator al acestui show TV, potrivit Mediafax. 

„Pe lângă faptul că este căsătorită cu George Clooney, ea este şi o persoană foarte respectată în domeniul ei de activitate. Dar, întrucât vorbeşte foarte rar în public, există un fel de aură misterioasă care pluteşte în jurul ei”, a declarat o sursă pentru Daily Express.

Citește și: Actorul George Clooney a făcut un accident de mașină

„În principiu, vrem să lucrăm cu Amal, deşi mai există şi alte câteva femei proeminente în cursă. Credem însă că ea ar fi alegerea perfectă, dacă programul ei va putea fi adaptat pentru a-i permite să participe la filmări”, a adăugat aceeaşi sursă.

Presa americană spune că apropiaţii lui Amal o îndeamnă să semneze contractul cu producătorii show-ului. Printre aceştia se află şi Rande Gerber, soţul super-modelului Cindy Crawford, cu care Amal şi George Clooney sunt buni prieteni.

Producătorii de la postul de televiziune NBC le mai au în vedere pe Sheryl Sandberg – CEO-ul reţelei de socializare Facebook – şi actriţa Jessica Alba.

Amal Clooney, expert în drept, are 37 de ani şi predă cu regularitate la Facultatea de drept de la Universitatea Columbia din New York. Emisiunea „The Apprentice” este turnată tot la New York.

Directorii postului NBC l-au concediat pe Donald Trump, candidat la o nominalizare din partea Partidului Republican la alegerile prezidenţiale americane din 2016, în urma unor comentarii pe care magnatul american le-a făcut la adresa imigranţilor mexicani.

George Clooney şi Amal Alamuddin s-au căsătorit în septembrie 2014, într-o ceremonie fastuoasă, organizată la Veneţia, în Italia, la care au participat mai multe celebrităţi din industria de divertisment, precum actorul Matt Damon şi rockerul Bono.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă