13.5 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCum şi-a răsfăţat Kim Kardashian fiica de ziua ei

Cum şi-a răsfăţat Kim Kardashian fiica de ziua ei

Vedeta americană Kim Kardashian şi soţul ei, Kanye West, i-au organizat fiicei lor, North West, o petrecere în parcul tematic Disneyland, luni, cu ocazia zilei ei de naştere.

Kardashian a postat o poză cu fiica ei, care a împlinit doi ani, surprinsă în Disneyland. „La mulţi ani simpaticei mele Minnie Mouse!”, a scris vedeta, pe pagina ei de Facebook.

Citeşte şi: Kim Kardashian, dezvăluiri despre sarcină. Când va naşte al doilea copil

În plus, cu aceeaşi ocazie, Kardashian a postat imagini de la botezul fiicei ei, care a avut loc în Ierusalim, în luna aprilie, în Catedrala Sfântul James.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Kim Kardashian, Kanye West şi fiica lor, North West.

„Să o botezăm pe North în Ierusalim, într-o catedrală armeană, în timp ce port al doilea copil în pântece, a fost foarte special”, a scris Kardashian pe Facebook.

Citeşte şi: “Spune-mi Caitlyn”. Povestea INCREDIBILĂ a faimosului atlet Bruce Jenner, care a devenit femeie la vârsta de 65 de ani

Vedeta le-a dezvăluit unor surse apropiate că a făcut fertilizare in vitro şi că este posibil să nască gemeni în luna decembrie.

Kim Kardashian, în vârstă de 34 de ani, şi Kanye West, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în 24 mai 2014, în oraşul italian Florenţa, şi au avut o recepţie organizată la Palatul Versailles.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă