7 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăEconomieFoto interviuSCANDAL: Benedict Cumberbatch a insultat actorii de culoare

SCANDAL: Benedict Cumberbatch a insultat actorii de culoare

Actorul Benedict Cumberbatch și-a insultat colegii de culoare, miercuri, în timpul emisiunii lui Travis Smiley, când i-a numit „colorați”. Actorul și-a cerut scuze, informează New York Daily News.

Cumberbatch și-a cerut scuze pentru gafa pe care a făcut-o în timpul unei discuții despre diversitatea din Hollywood și din Marea Britanie, când și-a numit colegii de culoare „colorați”.

„Cred că în ceea ce privește actorii colorați, este foarte dificil în Marea Britanie. Foarte mulți prieteni ai mei au avut mai multe oportunități în Statele Unite. Acest lucru ar trebui să se schimbe”, a spus actorul.

Citește și: Ce ar fi devenit Benedict Cumberbatch dacă și-ar fi ascultat părinții

Deși starul nu a intenționat să își jignească colegii, fanii și grupurile care militează împotriva rasismului l-au criticat pentru greșeala făcută.

Gafa actorului a generat reacții negative și în social media.

„Îmi pare foarte rău că mi-am insultat colegii cu termenul pe care l-am folosit. Nu am scuze pentru greșeala pe care am făcut-o.”, a spus actorul.

Anul acesta, Cumberbatch a fost nominalizat la Oscar, pentru rolul principal în filmul The Imitation Game.

Cele mai citite

Țările UE au blocat o lege privind lanțurile de aprovizionare

Țările Uniunii Europene, UE, au blocat miercuri o propunere de lege. Aceasta obligă marile companii din blocul comunitar să verifice dacă lanțurile lor de...

Curtea Supremă a SUA se va sesiza în problema imunității penale invocate de Donald Trump

Curtea Supremă a Statelor Unite(SUA) a acceptat miercuri să se sesizeze în problema imunităţii penale invocate de Donald Trump şi să o examineze la...
00:01:01

Un oficial al JO Paris 2024 spune că nu este nevoie de aer condiționat în satul atleților

Un oficial al JO Paris 2024 i-a asigurat săptămâna aceasta pe concurenți că apartamentele din satul atleților sunt adaptate la temperaturile verii, pe fondul...
Ultima oră
Pe aceeași temă