19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCum a comentat Emma Watson zvonurile despre relația cu prințul Harry

Cum a comentat Emma Watson zvonurile despre relația cu prințul Harry

Actrița britanică Emma Watson, cunoscută pentru rolul vrăjitoarei Hermione Granger în filmele Harry Potter, a dezmințit zvonurile despre o posibilă relație amoroasă cu prințul Harry al Regatului Unit, informează site-ul harpersbazaar.com.

Citește și: Fotografie inedită cu regele Edward al VIII-lea, de acum 50 de ani

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile cu actrița Emma Watson și prințul Harry

Actrița a scris pe contul ei de Twitter că zvonurile din presa internațională sunt nefondate: „Vă amintiți ce v-am spus despre faptul că nu ar trebui să credeți tot ceea ce se scrie în media?”, a scris Watson pe contul ei de Twitter.

Zvonurile despre interesul prințului de Wales pentru tânăra actriță au apărut ca urmare a unei petreceri la care au participat amândoi.

Citește și: Ce vedetă a fost desemnată "Feminista Anului" în 2014

O publicație australiană a scris că Emma Watson și prințul Harry ar fi fost introduși de prieteni comuni, cu intenția de a le trezi interesul pentru a se implica într-o relație. Publicația a mai scris că după ieșirea în grupul de prieteni, Harry s-ar fi îndrăgostit de actriță.

După încheierea filmărilor la peliculele „Harry Potter”, Emma Watson, în vârstă de 24 de ani, a mai jucat și în filmele „My Week with Marilyn”, „The Perks of Being a Wallflower”, „This Is the End”, „The Bling Ring” și „Noah”.

Citește și: VIDEO. Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a apărut într-un videoclip caritabil

De asemenea, Watson a fost desemnată „Feminista Anului" și a devenit purtătoare de cuvânt pentru „The United Nations Entity for Gender Equality and the Empowerment of Women”, organizație care militează pentru emanciparea tinerelor femei din lumea întreagă și pentru egalitatea între sexe.

Prințul Harry este al doilea fiu al cuplului prințul Charles și prințesa Diana și este al patrulea în linia de succesiune la tronul britanic.

Harry s-a înrolat în armată și a fost numit locotenent în cadrul Regimentului Cavaleriei. A fost militar timp de 77 de zile în războiul afgan, dar a fost nevoit să renunțe după ce presa britanică i-a dezvăluit prezența pe front.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă