21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCrematory si W.A.S.P., "magnetul" Maximum Rock Festival

Crematory si W.A.S.P., „magnetul” Maximum Rock Festival

Clujul este pregatit sa-si deschida portile pentru Maximum Rock Festival, care se va desfasura pe durata a doua zile, astazi si maine, pe platforma de langa aeroportul de la poalele Feleacului. Trupele Crematory si W.A.S.P., care tin capul de afis al manifestarii, au reusit sa-i puna pe drum si pe rockerii bucuresteni. In ciuda distantei considerabile, aproape 500 km si in jur de opt ore de mers cu trenul, peste 300 de adepti ai rock-ului dur din Capitala vor „invada” garile. „S-au vandut multe bilete in Bucuresti, in afara de rezervarile de pe net. Cererea a fost chiar mai mare decat ne asteptam, dar se vor gasi tichete si la fata locului”, a precizat Nelu Brandusan, unul dintre organizatori. Pentru ambele zile de festival, pretul unui bilet este de 100 RON, iar pentru o singura zi, un tichet costa 65 RON. Fiecare bilet va fi insotit de o bratara de identificare, galbena (azi) sau verde (maine) si albastra pentru ambele zile, care trebuie bine lipita.
Chiar daca locatia este destul de izolata, rockerii nu vor suferi nici de foame, nici de sete, pentru ca perimetrul unde va avea loc concertul va fi foarte bine aprovizionat cu bere si mici. Cat despre vreme, pentru ca multi s-au temut de ploaie, previziunile meteo sunt optimiste. Daca vineri s-ar putea sa cada cativa stropi de ploaie, in schimb sambata se anunta o zi frumoasa de toamna.
In alta ordine de idei, primii care si-au anuntat sosirea la Cluj sunt regii gothic-death metal-ului de la Crematory. Germanii urmeaza sa stea cel mai mult in Romania, de ieri pana duminica, pentru a avea timp sa se familiarizeze cu atmosfera din Ardeal si sa se intalneasca cu fanii. Din pacate, americanii de la W.A.S.P. vor veni in ziua concertului si vor pleca in dimineata imediat urmatoare. „Cantarile” vor incepe zilnic de la ora 18 si se vor termina dupa miezul noptii. In prima zi, care se va incheia cu recitalul celor de la Crematory, vor mai urca pe scena, in aceasta ordine, Defect, Seven, Korozy (Bulgaria) si Avatar, iar in ziua a doua, in deschiderea show-lui W.A.S.P., vor concerta Voices of Silence, Trooper, Winterhorde (Israel) si finlandezii de la Catamenia.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă