6.1 C
București
marți, 5 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCotabiţă, protejat de familie. Ce decizie au luat fiicele lui

Cotabiţă, protejat de familie. Ce decizie au luat fiicele lui

Cântărețul Gabriel Cotabiţă este internat într-o rezervă la Spitalul Floreasca, spre deosebire de restul pacienţilor de la Secţia de Reanimare. În salon au acces doar membrii familiei.

Cel mai probabil, artistul a fost mutat la cererea familiei pentru ca pacientul să stea departe de ochii presei, potrivit libertatea.ro.

Citeşte şi: Gabriel Cotabiţă respiră fără aparate

Medicii evaluează permanent starea de sănătate a interpretului şi fac teste pentru a vedea dacă poate sta deconectat de la aparate. Cântăreţul este în continuare în stare gravă, potrivit unor surse medicale.

Gabriel Cotabiţă a fost găsit, în 8 mai, în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală. Artistul era singur în sală când i s-a făcut rău, el fiind găsit ulterior de un angajat al hotelului, care a sunat la numărul de urgenţă 112. Cotabiţă a fost resuscitat de un echipaj SMURD şi a răspuns rapid manevrelor, fiind stabilizat şi dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Citeşte şi: Pagină de rugăciune pentru Gabriel Cotabiţă pe Facebook

Miercuri, întrebat, la Spitalul Floreasca din Capitală, ce poate spune despre starea lui Gabriel Cotabiţă, ministrul Sănătăţii afirma că acesta este îngrijit de cei mai buni medici.

“Pot să vă spun că este îngrijit de cei mai buni medici şi de cele mai bune asistente. Personalul este extraordinar”, spunea Bănicioiu.

Cele mai citite

Moaștele Sfântului Dimitrie Basarabov sunt în pelerinaj la Ploiești

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației din cadrul Primăriei Ploiești a avizat favorabil pelerinajul cu Sfintele Moaște ale Sfântului Dimitrie Basarabov, în municipiul...

Rusia – Ucraina, ziua 720: Lituania va contribui la planul ceh de creștere a stocului de muniție pentru Kiev

Lituania a anunţat că se va alătura iniţiativei cehe de a procura muniţie de artilerie pentru Ucraina.Premierul lituanian Ingrida Simonyte a făcut o promisiune...

Un nou acord UE continuă măsurile de reducere voluntară a consumului de gaze naturale încă un an

Miniștrii Energiei au ajuns la un acord politic pe marginea propunerii Comisiei Europene pentru o Recomandare a Consiliului de continuare a măsurilor de reducere...
Ultima oră
Pe aceeași temă