29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuContul de Twitter al artistei pop Katy Perry, atacat de hackeri

Contul de Twitter al artistei pop Katy Perry, atacat de hackeri

Contul de Twitter al artistei americane de pop Katy Perry a fost spart de hackeri luni noapte şi au fost distribuite mesaje de ură din contul respectiv, scrie billboard.com, citând The Hollywood Reporter, preluate de Agerpres. 

Perry, care se bucură de una dintre cele mai însemnate prezenţe în mediul digital, numai pe Twitter având 89 de milioane de persoane care-i urmăresc postările, a fost ţinta unor hackeri care i-au spart contul de pe reţeaua Twitter şi au trimis mesaje rasiste ca şi cum ar fi fost trimise de artistă. Mesajele respective erau însoţite şi de adresa #HackersGonnaHack. 

Cei care se ocupă de contul artistei au preluat imediat controlul asupra contului şi au şters mesajele respective, fără însă a face vreun fel de precizări asupra a ceea ce s-a întâmplat, scrie The Hollywood Reporter. 

Cele mai urmărite conturi de pe Twitter ale vedetelor au devenit ţinta hackerilor, Khloe Kardashian, Ashton Kutcher sau Lady Gaga au fost atacaţi de hackeri pe conturile pe care le aveau pe platformele de socializare. Anul trecut, chiar şi Comandamentul Central al SUA de pe Twitter a avut o breşă de securitate care a fost valorificată de hackeri, ulterior preşedintele american Barack Obama vorbind despre necesitatea unei securităţi cibernetice mai ajustate, scrie digitaltrends.com.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă