30.6 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Cine este şi cum trăieşte cea mai tânără miliardară din lume

FOTO. Cine este şi cum trăieşte cea mai tânără miliardară din lume

Cea mai tânără miliardară din lume este norvegiana Alexandra Andresen, care la doar 19 ani are o avere de 1,2 miliarde de dolari, conform clasamentului realizat de revista Forbes, scrie The Independent.

Averea ei provine din acţiunile companiei de investiţii, care aparţine de generaţii întregi familiei sale, pe care tatăl ei , Johan Andressen, i le-a transferat în 2007. Alexandra este de atunci proprietara a 42% din acţiunile companiei Ferd.

Andresen a transferat, tot atunci, acelaşi procent din companie, celeilalte fiice, Katharina, care are 20 de ani şi este a doua cea mai tânără miliardară din lume. Averea ei se ridică tot la 1,2 miliarde de dolari.

Deşi cele două fete sunt exorbitant de bogate din 2007, au apărut în clasamentul Forbes abia acum, pentru că guvernul norvegian face publice numai declaraţiile fiscale ale persoanelor care au peste 17 ani.

Dar Alexandra nu este doar un simplu copil bogat. Ea este deja o călăreață realizată, câştigând până acum numeroase competiţii importante de echitaţie.

Părinţii ei au învăţat-o să fie bună şi să ajute lumea. Aşa că, deşi are o avere de peste un miliard de dolari, în adolescenţă făcea economii la banii de buzunar şi conducea maşini de mâna a doua.

Deschide galeria foto ca să vezi cum trăieşte cea mai tânără miliardară din lume.

Foto: AlexandraAndresen/Instagram

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă