9.9 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCharlie Sheen îşi cere SCUZE. Află cui şi pentru ce

Charlie Sheen îşi cere SCUZE. Află cui şi pentru ce

Actorul Charlie Sheen şi-a prezentat scuze pentru că a folosit un limbaj homofob la o la o petrecere care a avut loc vineri, cu ocazia lansării noului său bar, potrivit Mediafax.

Fostul protagonist al seriei “Doi bărbaţi şi jumătate / Two And a Half Men” a fost filmat în timp ce făcea afirmaţii jignitoare la adresa persoanelor cu orientare homosexuală, în timpul petrecerii de inaugurare a unui bar de pe acoperişul hotelului El Ganzo din Cabo San Lucas, potrivit contactmusic.com.

Făcând referire la incident, Sheen a declarat pentru site-ul TMZ.com: “Nu am dorit să fac rău nimănui şi îmi cer scuze dacă cineva s-a simţit jignit de afirmaţiile mele”. Însă sinceritatea lui Sheen a fost imediat pusă la îndoială întrucât acesta a adăugat că a dorit să spună altceva, dar că a pronunţat greşit şi în loc de “maggot” ( “excentric” -n.r.) a spus “faggot” (“homosexual”, în argoul american – n.r.).

La evenimentul de lansare a barului au mai participat rockerul Slash şi primarul oraşului Los Angeles AntonioVillaraigosa.

Actorul Charlie Sheen a avut numeroase probleme personale şi profesionale în ultimii ani şi s-a confruntat cu dependenţa de droguri şi de alcool, a fost acuzat de agresarea fostei soţii, a fost concediat din serialul TV “Doi bărbaţi şi jumătate/ Two And a Half Men” şi a făcut câteva declaraţii publice jignitoare la adresa foştilor şefi.

Însă, începând din toamna anului trecut, Sheen a început să îşi pună ordine în viaţă. A apărut în talk show-uri pentru a vorbi în public despre problemele sale, şi-a rezolvat disputa cu foştii lui şefi, producătorii serialului “Doi bărbaţi şi jumătate”, şi a început să joace rolul unui psihiatru care are numeroase probleme în show-ul “Anger Management”. Acest serial a debutat pe postul de televiziune prin cablu FX în luna iunie.

Cele mai citite

Profitul în fața siguranței vieții umane

De dragul profitului, dezvoltatorii imobiliari ignoră legile și expun clienții pericolelor mortale. În ciuda avertismentelor, instituțiile rămân pasive, iar specialiștii avertizează asupra unui...

Criza sensului

Mulți oameni au impresia că evenimentele care se petrec în jur nu se mai înțeleg, fiind doar fructe ale abuzurilor și falsificărilor. Istoria s-ar...

Filmul unei generații

De azi, va circula pe marile ecrane filmul dedicat generației de fotbal care ne-a scos pe stradă în vremurile cenușii ale patriei, generația...
Ultima oră
Pe aceeași temă