11.3 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCeremonie religioasă pentru Bobbi Kristina Brown, pe muzica mamei ei

Ceremonie religioasă pentru Bobbi Kristina Brown, pe muzica mamei ei

Familia lui Bobbi Kristina Brown a organizat o ceremonie religioasă pentru fiica lui Whitney Houston și a rapperului Bobby Brown, la o biserică din Georgia. La finalul ceremoniei, melodia ”Jesus loves me”, cântată de Whitney Houston a răsunat în biserică, scrie BBC News. 

Tatăl lui Bobbi Kristina, Bobby Brown, a condus-o pe fiica lui pe ultimul drum. Ceremonia religioasă a fost descrisă de familie ca fiind ”o celebrare a prințesei noastre”. 

Citește și: FOTO RARE. Fiica interpretei Whitney Houston, Bobbi Kristina, un destin nemeritat

Bobbi Kristina va fi înmormântată, cel mai probabil, luni. 

Bobbi Kristina  a murit, duminică, la vârsta de 22 de ani, după aproape șapte luni de spitalizare, în centrul de îngrijire din Atlanta, unde a fost internată la 24 iunie.

Citește și: Procurorii, hotărâţi să îl pună după GRATII pe logodnicul lui Bobbi Kristina

Bobbi Kristina a fost găsită inconștientă în cada din locuința ei pe 31 ianuarie și poliția crede că a stat sub apă între 2 și 5 minute. Paramedicii au putut să o resusciteze, dar ea a fost plasată apoi în comă indusă și se afla la spital sub monitorizare permanentă, potrivit tmz.com. 

În cele din urmă, Pat Houston și Bobby, co-tutorii lui Bobbi Kristina, au trebuit să ia decizia de a i se retrage medicamentele. A fost un moment rar când Houston și Brown au căzut de acord după ce s-au luptat asupra stării lui BK de-a lungul spitalizării ei, notează site-ul web american specializat în viața celebrităților, tmz.com.

 

 

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă