20.4 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCel mai bun DJ, Paul van Dyk, intampinat cu tipete

Cel mai bun DJ, Paul van Dyk, intampinat cu tipete

Detinatorul titlului de cel mai bun DJ, Paul van Dyk, a mixat vineri seara la Sala Polivalenta din Bucuresti intr-un concert pe ritmuri trance, care a unit aproape 7.000 de tineri o noapte intreaga, intr-o uriasa petrecere din seria „The Mission”.
Totul a inceput in jurul orei 21, cu o incalzire de cinci ore, sustinuta de un DJ autohton, Vania, dupa care si-a facut aparitia si vedeta serii, intampinata cu tipete si aplauze. De la pupitrul de comanda, Van Dyk a ridicat volumul din boxe, iar instalatiile de lumini au invadat intreaga sala, totul fiind inregistrat de miile de aparate foto sau de telefoanele mobile cu camera. O data cu intrarea celui mai bun DJ, tinerii s-au apropiat de scena, iar in sala lumea s-a ridicat in picioare cu mainile ridicate, miscandu-se in ritmul muzicii. Fireste, participantii au fost tineri si foarte tineri, liceeni si studenti, media de varsta fiind de 20 de ani, toti sositi in tinuta adecvata, cu ochelari de soare, tenisi si tricouri trendy, o adevarata colectie de toamna din moda urbana.
Bucurestiul este inclus in circuitul fiebinte al muzicii de club, alaturi de scene celebre precum Ibiza, Londra, New York, Los Angeles, Amsterdam sau Berlin, DJ-uri de top din intreaga lume avand programata anual o oprire si la noi in tara, spre deosebire de muzicienii de alte genuri. Chiar in aceasta toamna, pe 20 octombrie mai precis, va reveni in Romania si Tiesto, care a concertat anul trecut in fata a peste 10.000 de spectatori.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă