20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCe planuri are Kylie Minogue pentru mama ei

Ce planuri are Kylie Minogue pentru mama ei

Interpreta de muzică pop, Kylie Minogue i-a cerut mamei ei să renunțe la postul de costumier pe care îl ocupa în turneele muzicale ale artistei și să se bucure de anii de pensie, informează contactmusic.com.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile cu Kylie Minogue

Citește și: O interpretă renumită va cânta în SPAȚIU. Vezi cine este

Mama interpretei, Carol Jones, a fost asistentul personal al fiicei ei timp de 25 de ani. Însă, artista este hotărâtă să își elibereze mama de responsabilități.

„Mama era cea care îmi aducea o cană cu ceai după ce terminam fiecare show, iar apoi ea era cea care îmi curăța costumele transpirate. I-am spus că poate să mai vină cu mine în turnee, doar să nu mai muncească atât de mult”, a spus Kylie Minogue.

Citește și: Cine va cânta la nunta cântăreței Lady Gaga

Interpreta, în vârstă de 46 de ani, a lansat, de-a lungul timpului, 12 albume muzicale, între care se numără „Kylie”, „Enjoy Yourself”, „Rhythm of Love”, „Let's Get to It”, „Kylie Minogue”, „Impossible Princess”, „Light Years”, „Fever”, „Body Language”, „X”, „Aphrodite” și „Kiss Me Once”.

Kylie Minogue a apărut și în filme ca „The Delinquents”, „Street Fighter”, „Bio-Dome”, „Moulin Rouge!”, „Jack & Diane” și „Holy Motors”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă