20.4 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăEconomieFoto interviuProcurorii, hotărâţi să îl pună după GRATII pe logodnicul lui Bobbi Kristina

Procurorii, hotărâţi să îl pună după GRATII pe logodnicul lui Bobbi Kristina

În schimbul unei mărturii, procurorii îi oferă imunitate şi eliberare condiţionată din închisoare tânărului care a fost alături de logodnicul lui Bobbi Kristina Brown, când a găsit-o inconştientă în cadă. Partenerul tinerei este suspectat că a încercat să îi cumpere droguri chiar în acea zi, potrivit tmz.com.

În cazul în care Max Lomas ar depune mărturie împotriva lui Nick Gordon, fostul logodnic al lui Bobbi Kristina ar fi acuzat de omor prin imprudenţă. Lomas se află momentan în închisoare, cu acuzaţii de trafic de droguri care nu au legătură cu fiica lui Whitney Houston.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, şi logodnicul ei, Nick Gordon.

Citeşte şi: Unde va fi înmormântată fiica artistei Whitney Houston, Bobbi Kristina. Reacția lui Bobby Brown

În luna ianuarie, cei doi tineri au găsit-o pe Bobbi Kristina inconştientă în cadă. Gordon a recunoscut că ea avea probleme cu drogurile.

Fiica artistei Whitney Houston adormea de multe ori în cada plină cu apă, după nopţile în care mergea la petreceri. De altfel, cu o zi înainte de moartea cântăreţei, Bobbi Kristina s-a trezit în cadă, după o petrecere la care atât ea, cât şi mama ei, au băut prea mult alcool, potrivit MailOnline.

Bobbi Kristina a murit, duminică, la vârsta de 22 de ani, după aproape șapte luni de spitalizare, în centrul de îngrijire din Atlanta, unde a fost internată la 24 iunie.

Citeşte şi: FOTO RARE. Fiica interpretei Whitney Houston, Bobbi Kristina, un destin nemeritat

Tânăra a fost găsită inconștientă în cada din locuința ei pe 31 ianuarie și poliția crede că a stat sub apă între 2 și 5 minute. Paramedicii au putut să o resusciteze, dar ea a fost plasată apoi în comă indusă și se afla la spital sub monitorizare permanentă.

În 11 februarie 2012, Whitney Houston a fost descoperită decedată într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

Autopsia a dezvăluit că Whitney Houston s-a înecat în cadă, “în apă extrem de fierbinte”, care avea o adâncime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicină legală din Los Angeles a stabilit că decesul cântăreţei a reprezentat o “moarte accidentală prin înecare”, iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat “o maladie cardiacă şi consumul de cocaină”.

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Von der Leyen salută rezistența ucraineană, la Kiev

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a salutat astăzi "rezistenţa extraordinară a poporului ucrainean", la sosirea sa la Kiev, la fix doi ani...

Anunț important oficial legat de cardurile de energie

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a confirmat că, în sezonul rece rămas din primăvara lui 2024, românii vor continua să primească sprijin pentru...

Focar de rujeolă, într-o comunitate de romi. 15 copii au ajuns la spital

Un focar de rujeolă a fost descoperit de autorităţile sanitare din judeţul Bistriţa-Năsăud într-o comunitate de romi din oraşul Năsăud, după ce seara trecută...
Ultima oră
Pe aceeași temă