30.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCe crede Clint Eastwood despre filmul „American Sniper”

Ce crede Clint Eastwood despre filmul „American Sniper”

Starul hollywoodian Clint Eastwood crede că filmul „American Sniper” transmite un mesaj împotriva războiului, în ciuda controverselor pe care le-a iscat, informează contactmusic.com.

Citește și: Un actor american merge la întâlnire cu fanii pentru a strânge fonduri. Cine este

Actorul și regizorul în vârstă de 84 de ani, Clint Eastwood a contrazis criticile care spuneau că filmul „American Sniper” glorifică războiul și crima.

„Cred că filmul este bun, pentru că arată prin ce au trecut veteranii și familiile lor. Toate aceste lucruri compun un mesaj împotriva războiului”, a spus Eastwood.

Actorul din rolul principal al filmului, Bradley Cooper, a spus că a fost surprins de controversele pe care le-a generat pelicula.

Citește și: Dezvăluiri UIMITOARE. Ce program de reabilitare a urmat fiul actorului Liam Neeson după moartea mamei

„Lunetistul american/ American Sniper” este o biografie a celui mai apreciat lunetist american, Chris Kyle, care a ucis peste 250 de oameni in timpul razboiului din Irak.

Filmul a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun montaj de sunet.

Cele mai citite

Estimările privind recolta de floarea-soarelui în UE scad din nou, afectate de condițiile meteo nefavorabile

Firma de consultanță Strategie Grains a revizuit în scădere prognozele privind recolta de semințe de floarea-soarelui din Uniunea Europeană pentru acest an, pe fondul...

Orice Geoană-și are nașul

Printre  atâtea știri care te fac să-ți plângi de milă, iată și una care dă speranțe. Un tânăr, David Leonard Bularca, născut în 2002, alege...

Alerte meteo de ploi torențiale și vânt puternic în mai multe regiuni ale țării, începând de sâmbătă

Meteorologii au emis avertizări de ploi abundente și torențiale pentru nordul și estul Olteniei, cea mai mare parte a Munteniei, precum și Carpații Meridionali...
Ultima oră
Pe aceeași temă