21.1 C
București
sâmbătă, 22 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCe cadou de nuntă i-a făcut Angelina Jolie lui Brad Pitt

Ce cadou de nuntă i-a făcut Angelina Jolie lui Brad Pitt

Actrița Angelina Jolie i-a cumpărat soţul ei, actorul Brad Pitt, un ceas elveţian vintage, estimat la peste 3 milioane de dolari, drept cadou de nuntă, informează Mediafax.

Ceasul este un model 1952 Patek Philippe placat cu platină, cu un design realizat de unul dintre cei mai renumiţi şi mai respectaţi ceasornicari elveţieni.

Gestul romantic al Angelinei Jolie a devenit cunoscut abia după ce un prieten al vedetei americane a dus acel ceas pentru a fi gravat într-un magazin de bijuterii din Malta, unde cei doi actori filmează în această perioadă pentru noul lor lungmetraj, "By The Sea".

Ceasul a fost gravat cu inscripţia "Pentru Roly de la Nessa" – acestea fiind numele celor două personaje pe care Angelina Jolie şi Brad Pitt le interpretează în film.

George Farrugia, bijutierul care a gravat ceasul, a declarat pentru tabloidul britanic Daily Mirror: "Eu am gravat inscripţia pe ceas. Era un cadou pentru Brad şi era unul foarte rar. Şi da, era foarte scump. Nu am fost nervos în legătură cu acea procedură, pentru că ştiam deja că puteam să o execut perfect".

Potrivit Daily Mail, ceasul de 3 milioane de dolari reprezintă doar "o picătură în oceanul" averilor celor două vedete americane. Averea lui Brad Pitt este estimată la 240 de milioane de dolari, iar averea Angelinei Joliem, la 145 de milioane de dolari.

Angelina Jolie şi Brad Pitt filmează în prezent drama cu accente romantice "By The Sea", în Malta. Acest film, scris şi regizat de Angelina Jolie, reprezintă primul proiect cinematografic comun al celor doi actori, după pelicula "Mr. & Mrs. Smith" din 2005.

Cei doi actori s-au căsătorit în august îşi petrec luna de miere alături de cei şase copii ai lor, în arhipelagul maltez.

Angelina Jolie are o relaţie de nouă ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith", unde interpretează un cuplu de asasini profesionişti. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă