9.5 C
București
sâmbătă, 26 octombrie 2024
AcasăEconomieFoto interviu...catifeaua este intotdeauna la moda...

…catifeaua este intotdeauna la moda…

Frumoase, talentate, deosebit de sexy, cele trei tinere – Irina, Teo si Sanda – s-au inteles de minune din clipa in care s-au cunoscut, in urma unei preselectii realizate de Dragos Docan, cel care in momentul de fata este managerul lor, infiintand astfel trupa ce poarta numele de VELVET. Si pentru ca nu aveau timp de pierdut, au trecut la treaba, reusind in scurt timp sa atraga admiratia si dragostea multor fani.

Dar de ce VELVET?

Initial au plecat de la numele de scena „Incognito”, dar dupa aproximativ 3 luni, odata cu incheierea contractului cu casa de discuri RBA, numele a fost schimbat intr-unul care sa le reprezinte mult mai bine: astfel a fost ales numele de Velvet (catifea).
In luna februarie 2005 s-a dat startul proiectului si s-au efectuat primele inregistrari audio ale trupei intr-un studio profesional, primul rezultat fiind piesa „Doar atat”.
Stilul abordat tinde in mare masura spre rock, fiind insa o fuziune de mai multe genuri: tehno, rock cu influente dance si pop.
Dupa finalizarea primelor trei melodii, in luna martie 2005 au semnat contractul cu casa de discuri RBA, unde a inceput campania de promovare a trupei, iar in luna mai 2005 s-au realizat primele filmari pentru videoclipul piesei de debut „Doar atat”, in regia lui Tudor Gramescu.
Primul clip a fost filmat in padurea Baneasa si la Campina. Filmarile au durat doua zile efectiv, insa vremea ploioasa a ingreunat intr-o oarecare masura buna desfasurare a lucrurilor.
Nici peripetiile nu au lipsit de aici, astfel ca Teo a fost intepata de tot felul de insecte ale padurii in timp ce alerga, conform scenariului. De vina a fost numai bluza sexy, decoltata la spate, acest fapt ducand la aparitia unor umflaturi ce au fost bine „mascate” de Alex (make-up artist).
Servieta cu bani ce trebuia aruncata si deschisa in acelasi timp s-a incapatanat sa nu se deschida, astfel ca a fost nevoie de sapte duble pentru a respecta scenariul.
In prezent, cele trei componente lucreaza alaturi de compozitorul lor, Dragos Docan, la finalizarea albumului de debut. Speram ca odata cu lansarea Teo, Irina si Sanda vor arata ca nu sunt numai niste fete frumoase, ci si talentate si ca pot aduce ineditul in industria muzicala romaneasca.

Cele mai citite

Horoscop 26 octombrie 2024. Capricornii sunt în centrul atenției

Horoscop 26 octombrie 2024. În acest weekend, influențele cosmice ne îndeamnă să ne reconectăm cu sinele nostru interior și să ne evaluăm relațiile cu...

Florin Prunea, reacție dură după Rangers – FCSB 4-0

FCSB a suferit joi seară prima înfrângere din Europa League, 0-4 cu Rangers. Aceasta a venit după ce roș-albaștrii reușiseră două victorii convingătoare în...

UE și China, de acord să continue discuțiile privind posibilele alternative la tarifele pentru vehiculele electrice

Uniunea Europeană și China au convenit să poarte negocieri tehnice cu privire la posibile alternative la tarifele impuse vehiculelor electrice construite în China, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă