17.8 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCatalin Botezatu, cea mai stralucitoare prezenta

Catalin Botezatu, cea mai stralucitoare prezenta

Pentru a cincea oara consecutiv, covorul rosu dambovitean a intampinat oaspetii Pantene Beauty Awards, ieri, la Sala Mare a Teatrului National. Blituri peste blituri, vedete peste vedete au umplut treptat foaierul Nationalului, care gazduia o expozitie a tinerilor designeri asteptand cu emotie verdictul juriului: care va fi cel mai bun tanar designer al acestui an!
Cine erau vedetele? Cine sunt de fapt personajele mondene ale momentului? Ne place sau nu, ele sunt in primul rand cele pe care zi de zi televizorul ni le aduce in casa: stiriste, moderatoare, realizatoare de emisiuni. Apoi urmeaza designeri, cantareti, fotomodele, hair-stilisti, makeup-artisti.
Desfasurata sub laitmotivul „Straluceste in lumina Pantene”, Gala a avut-o drept prezentatoare pe Mihaela Radulescu, imbracata intr-o tinuta Ingrid Vlasov – ce-o mai fi facand oare designerul Ingrid Vlasov?! -, iar Horia Brenciu si orchestra sa au sustinut muzical evenimentul. Invitatele speciale ale serii au fost Maria Ilieva, din Bulgaria, si Ana Stanic, din Serbia, cantarete si ambasadoare Pantene. Gala Pantene Beauty Awards are meritul nu numai de a aduna laolalta, dupa cum spunea prezentatoarea Galei, Mihaela Radulescu, „lumea buna care stie sa-si puna in valoare frumusetea si profesionalismul”, ci si de a recompensa si aduce in prim-plan profesionistii din industria de frumusete. Pentru ca frumusetea, in orice forma s-ar afla ea, trebuie pusa in valoare. Si abia aici intervine hair-stilistul, makeup-artistul, designerul, stilistul, fotograful etc. Ce ar fi o persoana publica fara toti acestia?! Si ar mai fi de amintit, fiind la mare moda, si nutritionistul, avand in vedere ca multe dintre mondenele noastre – Mihaela Radulescu, Rita Muresan, Oana Roman – au trecut recent si vizibil prin diferite cure de slabire.
Ca noutate, anul acesta, premiul Pantene New Look, premiul pentru tineri designeri, initiat de Doina Levintza, a fost acordat la doi tineri designeri si nu unuia singur, ca de obicei – Alina Raba si Andreea Musat. Si tot la capitolul noutate apare premiul pentru cea mai stralucitoare aparitie. La propriu, cea mai stralucitoare aparitie a serii a fost Catalin Botezatu, intr-un costum de culoarea untului, cu imprimeu auriu si niste incaltari spectaculoase, „tenisii Rolex”, ce au fost tinta ironiei tandre a Mihaelei Radulescu. Ridicandu-si premiul, Catalin Botezatu a promis cuminte ca „voi fi intotdeauna o imagine demna de copiat”, chiar daca el isi doreste un premiu pentru „frumusetea spiritului”, mereu cea care conteaza.
Intr-adevar, conteaza foarte mult ca majoritatea dintre vedetele noastre au invatat ce importanta este frumusetea spiritului si ajutorarea semenilor mai putin norocosi decat ele.

Castigatorii Galei

Leslie Hawke – Premiul Frumusetea Spiritului – Romanian Fashion Week – Premiul pentru Excelenta in Reinventarea domeniului frumusetii – Irina Marinescu – Premiul Stil in Devenire – Monica Barladeanu – Premiul Stil de Coafura – Venera Arapu – Premiul Stil Feminin de Vedeta – Razvan Lucescu – Premiul Stil Masculin de Vedeta – Amalia & Ilie Nastase – Premiul Stil in Cuplu – Elena Baguci – Modelul Feminin al Anului 2005 – Daniel Ciobanu – Modelul Masculin al Anului 2005 – Cristina Trohani – Premiul pentru Excelenta in Coafura – Ana Maria Gorgonetu – Premiul pentru Excelenta in Machiaj – Adriana Tudorache – Premiul pentru Excelenta in Stil Vestimentar – Gabi Hirit – Premiul pentru Excelenta in Fotografie.

Cele mai citite

250 de containere pentru cazarea sinistraților din județele Galați și Vaslui

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a declarat luni, la Digi 24, că în județele Galați și Vaslui, afectate de inundații,...

Străbunicii criminali ai Europei

Uitata doamnă Merkel vrea să rămână în neuitare și își publică memoriile intitulate grandios,”Libertatea”. Titlul e de o maximă ipocrizie, libertatea individuală fiind cel...

Doi bărbați au murit după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac

Doi bărbați au decedat în noaptea de duminică spre luni, după ce autoturismul în care se aflau a lovit un copac. În urma impactului,...
Ultima oră
Pe aceeași temă