19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024

Breviar

Inca un baiat pentru Dan Bittman

Se pare ca Dan Bittman este „setat” sa faca numai baieti. Interpretul a dezvaluit in emisiunea „Ciuleste urechea!” la InfoPro ca va avea un al treilea baietel. Poate ca vocalistul trupei Holograf si-a pus in gand sa-si faca o echipa de fotbal… Alex, baiatul cel mare, e stelist (ca tata), iar cel mic inca mai trebuie convins sa prinda microbul… Liliana Stefan, iubita lui Dan Bittman si mama baietilor, a fost in ultima vreme rapidista, asa ca cel de-al treilea baiat al cuplului ar putea deveni… alb-visiniu. Pentru prima data in viata, la un meci de fotbal (Steaua-Middlesbrough), Bittman a declarat ca se teme de Hasselbaink si spera ca Nicolita sa-i faca fata. Cat despre rezultat, vocalistul era multumit si cu un 0-0, mai ales ca nu si-a luat la el, pe stadion, decat „setul de injuraturi”.

Daca ai personalitate, te poti afirma la TIFF 2006!

In curand, una dintre premierele editiei cu numarul 5 a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), la Cluj-Napoca, este inaugurarea unui Meeting Point cu personalitate. Terasa Muzeului de Arta din Cluj se va transforma pe parcursul celor 10 zile de festival intr-un punct-cheie – locul unde toti invitatii TIFF si publicul clujean se vor putea intalni sa bea o cafea intre doua vizionari, sa puna la cale noi proiecte sau pur si simplu sa lege o prietenie frumoasa. Terasa este situata in apropierea tuturor celor trei cinematografe (Republica, Arta si Victoria) la care vor rula cele peste 100 de filme din selectia TIFF 2006. Asadar, pe terasa Muzeului de Arta, regizori, actori, personalitati din lumea filmului vor putea impartasi ganduri, idei, impresii alaturi de spectatorii iubitori de cinema prezenti la festival.
Dar asta nu este tot! Meeting Point-ul de la Cluj va fi un eveniment in sine, insotit de propria sa competitie: „Ai personalitate, afirma-te la TIFF!” Astfel, 15 tineri pasionati de pictura, grafica si fotografie isi vor putea expune si prezenta lucrarile, iar alti 25 de tineri apartinand unor trupe de teatru vor putea sa isi prezinte productiile pe scena. De asemenea, 10 tineri a caror pasiune este muzica se vor putea afirma in cadrul unui concurs, iar pe un ecran amplasat in aer liber vor rula filme ale tinerilor regizori romani. Asadar, tinerii cu personalitate si pasiune pentru pictura, fotografie, muzica, teatru sau film au sansa de a se afirma la TIFF 2006.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă