20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024

Breviar

Dj Project – pentru a treia oara in Twice!

De aproape opt luni DJ Project lucreaza la un nou album, „Povestea mea”, album care va aparea pe piata muzicala chiar luna viitoare. „Prin versuri si prin muzica incercam sa transmitem ceva: o stare, pe care fiecare o interpreteaza in stil propriu.” Cu fiecare material discografic, ei incearca sa aduca o nota aparte in peisajul muzicii dance din Romania. DJ Project cauta sa imbine un sound occidental cu o linie melodica simpla, usor de fredonat. Ei au revenit seara trecuta, pentru a treia oara, in club Twice, cu piese in premiera. Si tot aici, in aceeasi seara, a avut loc o petrecere "urban noise”, unde a concertat "Omul cu Sobolani”, care a trecut de la underground spre main stream, pastrandu-si intacte convingerile despre muzica si viata.

Cristi Nistor – primul album din cariera

Cristi Nistor, baiatul cu "Cojile de portocale”, isi lanseaza primul album din cariera sa muzicala. Materialul contine 10 piese si va fi lansat cu o saptamana inainte ca el sa implineasca 20 de ani. Pentru realizarea acestui album, Cristi a lucrat cu Smiley, Randi, de la Morandi, Andrei Kerestely si multi altii.
Cristi Nistor ne spune ca albumul este cel mai frumos cadou pe care l-a primit de ziua lui. El spera ca in piesele sale sa se regaseasca toti tinerii si adolescentii de azi, iar cei trecuti de prima tinerete sa-si aminteasca cu placere si oarecare nostalgie, ascultandu-i cantecele, de anii de scoala. Succesul piesei care aduce primavara, "Coji de portocale”, este o garantie pentru reusita albumului Cristi Nistor.

Directia 5 nu mai are nevoie de cuvinte

Ultimul produs artistic al trupei Directia 5, „Ambiental”, cu siguranta ca ii va surprinde intr-un mod deosebit de placut pe fanii indragitei formatii.
„Ambiental” nu contine piese cu versuri, ci doar sentimente exprimate prin note muzicale, pian si orchestra, mixate cu sunete simple, din natura. „Daca aceste cantece ar avea versuri, ele ar vorbi despre prietenie, dragoste, toleranta si despre cat de simpli am putea fi”, ne spune Marian Ionescu despre „renuntarea la cuvinte”. „Ambiental” contine 14 piese, printre care „Adiere”, „Calatorie” sau „Sentimente”, iar fiecare cantec exprima un gand, o tresarire, o emotie, in fapt, trairile din ultimii ani ale celor patru membri ai trupei: Cristi, Marian, Nicu si Marius.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă