10.2 C
București
marți, 20 februarie 2024
AcasăEconomieFoto interviuArşinel, Dichiseanu şi Sergiu Nicolaescu - stele pe Aleea Celebrităţilor

Arşinel, Dichiseanu şi Sergiu Nicolaescu – stele pe Aleea Celebrităţilor

Actorii Alexandru Arşinel şi Ion Dichiseanu au primit stele pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului din Bucureşti, pentru întreaga lor activitate în domeniul teatrului şi filmului.

Regizorul şi actorul Sergiu Nicolaescu a primit o stea post mortem, informează Mediafax.

Tot la evenimentul de sâmbătă, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, le-a acordat Placheta Oraşului Bucureşti actorilor Alexandru Arşinel şi Ion Dichiseanu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ecuadorul nu mai livrează arme din epoca sovietică Ucrainei

Ecuadorul a anunţat luni că renunţă să livreze arme din epoca sovietică Ucrainei, prin intermediul Statelor Unite, după o promisiune în acest sens care...
00:01:14

Biden dorește să se întâlnească cu președintele Camerei Reprezentanților în legătură cu ajutorul pentru Ucraina

Președintele american Joe Biden a declarat luni că este dispus să se întâlnească cu președintele Camerei Reprezentanților, Mike Johnson, pentru a discuta un proiect...
Ultima oră
Pe aceeași temă