8.7 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuAngelia Jolie şi Brad Pitt ar putea fi RĂPIŢI de gruparea jihadistă...

Angelia Jolie şi Brad Pitt ar putea fi RĂPIŢI de gruparea jihadistă ISIS

Mai mulţi actori de la Hollywood, printre care Brad Pitt şi Angelina Jolie dar şi Kim Kardashian ar putea fi răpiţi de gruparea jihadistă ISIS, avertizează uni experţi de securitate americani.

“Să răpească pe cineva atât de faimos ar fi o reuşită uriaşă pentru ISIS”, a declarat Paul Huebl, specialist american în securitate, conform  Libertatea.

El a mai precizat că membrii grupării Statul Islamic au pus ochii pe vedete pentru că ar căpăta şi mai multă notorietate răpindu- le, dar şi pentru că ar obţine răscumpărări uriaşe de pe urma lor.

De altfel, Angelina Jolie ar fi atras deja furia teroriştilor prin discursurile pe care le-a ţinut la Consiliul de Securitate al ONU, dar şi prin vizitele făcute în taberele de refugiaţi sirieni şi irakieni alungaţi de statul Islamic.

Şi cântăreaţa britanică Lily Allen a fost ameninţată cu moartea de un bărbat care a susținut că face parte din gruparea teroristă Statul Islamic (SI).

Citeşte şi: Cântăreaţa Lily Allen, ameninţată cu moartea

Cântăreaţa a făcut publice mesajele de amenințare pe contul ei de pe reţeaua de socializare Instagram. Între două insulte, bărbatul a ameninţat-o pe Lily Allen că o va răpi, o va viola şi o va decapita.

“Foarte bine, se pare că nu vrei să înţelegi, eu sunt un terorist din Statul Islamic. Profită de ceea ce ai acum, târfo! Îţi voi pirata conturile de pe internet, te voi răpi şi te voi viola. Apoi, te voi eviscera şi te voi decapita, târfă proastă!”.

 

 

 

Cele mai citite

ÎPS Teodosie a fost mustrat verbal de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost atenţionat doar verbal de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române pentru acuzaţiile care i-au fost aduse - "răzvrătire,...

Festivalurile lunii martie la Opera Comică pentru Copii: Primăvara Copiilor și Festivalul Cărților Deschise

Opera Comică pentru Copii anunță două festivaluri remarcabile pentru luna martie: Primăvara Copiilor și Festivalul Cărților Deschise. Ambele evenimente sunt programate la sediul instituției...

Conducerea ascunde sub preș problemele din instituție

Într-un act fără precedent, conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a emis un drept la replică fără a furniza argumente solide, acuzând...
Ultima oră
Pe aceeași temă