30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuActriţa Olivia Munn este HIPNOTIZATĂ regulat. Care este motivul

Actriţa Olivia Munn este HIPNOTIZATĂ regulat. Care este motivul

Celebra actriţă americană Olivia Munn merge la şedinţe de hipnoză pentru tratarea tulburării obsesiv-compulsive şi tricotilomanie, dar şi pentru creşterea motivaţiei de a face mişcare, scrie contactmusic.com.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu actriţa Olivia Munn.

„Merg la un specialist în hipnoză ca să mă ajute cu OCD (tulburare obsesiv-compulsivă) şi tricotilomanie. I-am spus că nu fac exerciţii fizice şi că greutatea mea variază în stil yo-yo. El mi-a spus că trebuie să fac mişcare, deoarece combate anxietatea şi depresia. Aşa că, într-una din şedinţele noastre, m-a hipnotizat”, a spus Munn.

Citește și: Noul film „X-Men: Apocalypse”: Ce actriță va intepreta rolul mutantei Psylocke

Actriţa, în vârstă de 35 de ani, a spus că hipnoza a funcţionat instantaneu. „Nu exagerez, şedinţa a fost vieri, iar, începând de luni, fac exerciţii fizice în fiecare zi, la ora 6.00”, a mărturisit Munn, care are o relaţie cu sportivul american Aaron Rodgers.

Între filmele în care a jucat până acum, se numără „Scarecrow Gone Wild” (2004), „Big Stan” (2007),  „Date Night” (2010), „Iron Man 2” (2010), „Magic Mike” (2012) şi „Mortdecai” (2015).

În prezent, Olivia Munn filmează în rolul mutantei Psylocke, în „X-Men: Apocalypse”, care va avea premiera în 27 mai 2016.

Cele mai citite

Indiferent când e primul tur și când e al doilea tur al prezidențialelor, Ciucă tot a ieșit cu turul rupt

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă, nu s-a săturat să piardă cu 0 – 2 în fața președintelui...

Iohannis, mesaj de Ziua Drapelului Național

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, astăzi, un mesaj de Ziua Drapelului Naţional, context în care a subliniat apartenenţa României la NATO, UE şi ONU şi...

Cod galben de inundații pe râuri din 12 județe, până mâine la prânz

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare Cod galben de inundaţii, valabilă până joi la prânz pe râuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă