8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăEconomieE.ON restructurează divizia din Marea Britanie

E.ON restructurează divizia din Marea Britanie

Planul include închiderea unor activităţi ale Npower şi reducerea numărului de locuri de muncă la divizie, care este unul dintre cei mai mari şase furnizori de energie din Marea Britanie. Divizia britanică a E.ON este afectată de concurenţa puternică şi de problemele de facturare interne.

”Piaţa britanică este dificilă în mod special în această perioadă. Am subliniat în repetate rânduri că vom lua toate măsurile necesare pentru a ne rentabiliza consistent afacerile”, a declarat directorul general al E.ON, Johannes Teyssen, într-un comunicat.

Teyssen a adăugat că măsurile, cre includ trierea clienţilor industriali şi comerciali ai Npower, sunt discutate deja cu sindicatele. Numărul locurilor de muncă afectate de restructurare nu a fost precizat.

Clienţii rezidenţiali şi companiile mici şi mijlocii vor fi transferaţi la afacerile locale ale E.ON, iar restul operaţiunilor Npower vor fi restructurate sau închise.

E.ON anticipează că afacerile sale combinate din Marea Britanie vor obţine un profit înainte de dobânzi şi taxe de cel puţin 100 de milioane de lire şi un flux de capital liber pozitiv începând din 2022, după investiţii în  contoare inteligente.

Cele mai citite

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...
Ultima oră
Pe aceeași temă