6.6 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăEconomieAutoFord a lansat în Europa noua variantă a Transit Custom, cu variantă...

Ford a lansat în Europa noua variantă a Transit Custom, cu variantă inclusiv electrică

Noul vehicul comercial Transit Custom lansat de Ford Pro a devenit disponibil în Europa. Urmatoarea generatie a celui mai bine vandut furgon de o tona din Europa ajută companiile sa reduca costurile de proprietate, sa lucreze mai eficient si sa simplifice gestionarea vehiculelor comerciale.

Inginerii Ford au dezvoltat o platformă complet nouă, concepută pentru a optimiza transportul și accesul, pentru a îmbunătăți confortul șoferului și pentru a oferi performanțe și manevrabilitate mai bune.

Inspirat de informațiile primite de la clienți, noul Transit Custom oferă volan cu înclinare, asistență la livrare care economisește timp, conversii digitalizate cu sistemul de integrare Upfit, noua tehnologie de siguranță Exit Warning și caroseria versatilă MultiCab.

Cea mai cuprinzătoare gamă Transit Custom va fi completată de modelul electric E-Transit Custom, care va simplifica dramatic tranziția către vehiculele electrice pentru întreprinderile mici.

„Noul nostru Transit Custom are o moștenire greu de dus mai departe – este cel mai bine vândut furgon din Europa și cel mai bine vândut vehicul de anul trecut în Marea Britanie – așa că am făcut tot posibilul pentru a oferi un alt salt uriaș clienților noștri”, a declarat Hans Schep, director general, Ford Pro, Europa.

Modelele Transit Custom cu motoare diesel EcoBlue sunt deja în producție, livrările începând cu T4 2023.

Clienții pot comanda acum o gamă completă de variante, inclusiv modele Plug-in Hybrid pregătite pentru livrare începând cu primăvara anului 2024, dar și E‑Transit Custom programat pentru livrări în vara anului 2024.

Răzvan Zamfir
Răzvan Zamfir
Răzvan este în presă de două decenii, fiind jurnalist atât de presă scrisă cât și de online. Și-a început cariera scriind articolele la mașina de scris, fiind licențiat în filosofie. Și-a perfectat apoi cunoștințele în jurnalismul de business și financiar. Are în portofoliu nume mari de presă precum Bursa, Capital, Business Cover – pe care l-a coordonat, Economica sau Economedia. Este autor România Liberă din iulie 2023.
Cele mai citite

Teodosie, cu barbă, dar totuși ciuntit ca mitropolit

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a ieșit de la ședința Sfântului Sinod al bărboșilor, încă prezentând păr...

Piedone împarte apa caldă a lui Nicușor: Apă caldă la borcan!

Cristian Popescu Piedone, candidatul la funcția de primar al Capitalei, a lansat o campanie neobișnuită împotriva actualului primar, Nicușor Dan, distribuind personal apa...
Ultima oră
Pe aceeași temă