18.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăEconomieEconomie internăReconomy a închiriat peste 1.000 mp în Business Garden Bucharest, clădire de...

Reconomy a închiriat peste 1.000 mp în Business Garden Bucharest, clădire de birouri dezvoltată de Vastint

Vastint România și-a extins portofoliul de chiriași din Business Garden Bucharest, printr-un nou parteneriat semnat cu compania Reconomy, principalul furnizor de servicii tehnologice care susțin economia circulară. Aceasta va ocupa o suprafață de 1.162 mp, un etaj al clădirii C.

„Suntem onorați că Reconomy Group ne-a ales drept partener și ni se alătură în Business Garden Bucharest”, declară Antoniu Panait, Managing Director Vastint România. ”Au făcut o alegere bună când au optat pentru Business Garden Bucharest. De ce? Pentru că birourile noastre reprezintă un spațiu inovator. Business Garden Bucharest este o locație verde, cu grădini exterioare generoase, care oferă posibilitatea de socializare și recreere pentru cei care lucrează acolo. Și asta nu e tot. Avem săli de sport, mese de ping-pong, un teren de sport multimodal unde se poate juca fotbal, baschet și volei, iar în imediata vecinătate exista generoasa piscină de la Orhideea Spa”, adaugă reprezentantul Vastint România. 

La Business Garden Bucharest, avem birouri premium, grădini interioare și exterioare, spații de lucru în aer liber și spații de sport, dotări pentru bicicliști și facilități medicale. Toate clădirile sunt certificate LEED Platinum, WELL Health & Safety și SafeGuard by Bureau Veritas.”, punctează Antoniu Panait.

Business Garden Bucharest este un complex office premium, format din trei clădiri, certificat LEED Platinum cu cel mai mare punctaj din România. Cu o suprafață închiriabilă totală de 43.000 mp, din care mai bine de 16.000 mp sunt ocupați de companii din industria IT, precum Reconomy România, VEEAM, Mavenir, Grand Battery, OSF Global Services, Streamwide, Greentree Marketing.

Business Garden Bucharest bifează specificații tehnice de ultimă generație: ferestre care se deschid la fiecare 2,7 m, înălțime de 3 m, sistem de aer condiționat cu 100% aport de aer proaspăt, echipamente electrice economice de energie și iluminare LED, tehnologii de reducere a consumului de apă incluzând un sistem de captare și gestionare a apei pluviale, lumină naturală.

Acestora li se adaugă zone de recreere exterioare, terenuri de sport, grădini generoase, alei pietonale cu bănci și WI-Fi, pentru ca fiecare să poată lucra unde are inspirație.

Vastint România este o companie de Real Estate care activează pe piața din România din 2008. Compania deține 2 proiecte de birouri premium, fiecare cu câte 3 clădiri, cu o suprafață închiriabilă totală de 95.257 mp. Planurile de dezvoltare ale Vastint România vizează și faza a doua de dezvoltare a Timpuri Noi Square, unde intenționează să construiască încă cca 60.000 mp de spații de birouri și comerciale.

Răzvan Zamfir
Răzvan Zamfir
Răzvan este în presă de două decenii, fiind jurnalist atât de presă scrisă cât și de online. Și-a început cariera scriind articolele la mașina de scris, fiind licențiat în filosofie. Și-a perfectat apoi cunoștințele în jurnalismul de business și financiar. Are în portofoliu nume mari de presă precum Bursa, Capital, Business Cover – pe care l-a coordonat, Economica sau Economedia. Este autor România Liberă din iulie 2023.
Cele mai citite

Dacă luptătorii împotriva cancerului sunt antrenați, de ce luptătorii împotriva propagandei sunt uciși?

Dacă limfocitele T-Helper pot fi antrenate în laborator pentru a lupta împotriva cancerului, de ce nu ar exista un factor imun și contra propagandei,...

Iohannis la Consiliul European, azi și mâine. Situația din Orientul Mijlociu, pe agendă

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, astăzi şi mâine, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles.Şeful statului va participa, de...

PSG și Borussia Dortmund s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Paris Saint-Germain s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe FC Barcelona cu scorul de 4-1 (1-1), marţi seara,...
Ultima oră
Pe aceeași temă