18.5 C
București
miercuri, 28 septembrie 2022
AcasăEconomieEconomie internăPlătește cu Bitcoin de pe Amazon și alte milioane de magazine cu...

Plătește cu Bitcoin de pe Amazon și alte milioane de magazine cu extensia ZoidPay din Chrome

ZoidPay urmează să lanseze o extensie inedită pentru navigatorul Google Chrome, prin intermediul căreia utilizatorii vor putea să plătească cumpărăturile efectuate online folosind Bitcoin și alte criptomonede.

Plățile online cu criptomonede devin mai simple ca niciodată

Unul dintre principalele avantaje ale extensiei ZoidPay este acela că, absolut orice tip de portofel de criptomonede poate fi conectat la această platformă, care urmează să fie disponibilă la nivel global până în luna noiembrie a acestui an. Scopul acestei extensii este de a simplifica și îmbunătăți experiența cumpărăturilor online și în același timp, de spori adopția criptomonedelor la scară largă.

Utilizatorii pot plăti pe Amazon, AliExpress și pe oricare alt magazin online care suportă efectuarea plăților online folosind Bitcoin, Ethereum și celelalte criptomonede principale. Sistemul din spatele extensiei lansate de zoidpay.com dispune de o lichiditate impresionantă, de până la 1 miliard de dolari pe zi.

Eduard Oneci, CEO și co-fondator al ZoidPay, a ținut să evidențieze unicitatea acestei extensii:

„Extensia noastră pentru Google Chrome este diferită de orice alt produs de pe piață, întrucât le permite cu adevărat utilizatorilor să cumpere orice, de oriunde, folosind activele lor digitale. Când am început această călătorie în urmă cu aproape trei ani, ne-am hotărât să construim o platformă care să permită utilizarea sigură și rapidă a criptomonedelor, iar extensia ZoidPay pentru Chrome manifestă întocmai această viziune.”

Extensia ZoidPay pentru Chrome este intuitivă și prin urmare, poate fi folosită cu ușurință chiar și de către persoanele care nu sunt familiarizate cu lumea criptomonedelor. Inițializarea unui cont nou se face prin intermediului procesului Know Your Customer (KYC), după care utilizatorul va putea să cumpere orice dorește de la cele peste 40 de milioane de magazine online din întreaga lume.

Alte avantaje ale extensiei ZoidPay pentru Google Chrome

Fiecare achiziție realizată prin ZoidPay, folosind Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB) sau celelalte criptomonede majore este recompensată prin intermediul programului de rambursare. Prin urmare, dacă îți plătești abonamentul la Netflix, îți achiți avansul pentru următoarea vacanță sau îți cumperi ultimul model de iPhone, un procent din fiecare tranzacție se va întoarce înapoi în portofelul tău digital sub formă de cashback.

„Fie că ești un vechi deținător de criptomonede sau un începător, care nu a avut niciodată de a face cu criptomonedele, extensia ZoidPay pentru Chrome îți facilitează o experiență fără probleme. Dincolo de ușurința de utilizare și de siguranță, beneficiile care decurg din cumpărăturile efectuate prin extensia noastră d in Chrome sunt nelimitate. Pentru început, fiecare achiziție efectuată vine cu o recompensă sub formă de rambursare,” a adăugat Oneci.

Extensia ZoidPay din Chrome include și posibilitatea de staking, care presupune depunerea temporară a unei cantități de criptomonede (echivalent cu un cont de economii), care vor fi folosite pentru validarea tranzacțiilor efectuate prin blockchain, urmând ca utilizatorul să fie remunerat cu comisioane periodice.

Pe lângă asta, se pot obține și împrumuturi descentralizate (DeFi) din fondul ZPAY, care poate fi folosit inclusiv pentru a efectua plata în rate pentru diverse cumpărături. Această experiență totală a shopping-ului online fac ca extensia ZoidPay pentru Chrome să fie un punct de referință în lumea plăților digitale, atât pentru utilizatorii de criptomonede, cât și pentru consumatorii tradiționali.

Dacă anumite persoane au ezitat să adopte criptomonedele deoarece au avut semne de întrebare cu privire la accesibilitatea, siguranța și eficiența utilizării acestora pentru cumpărături online, odată cu lansarea extensiei pentru Chrome, ZoidPay a făcut un salt major în viziunea sa de a face lumea criptomonedelor ușor accesibilă pentru utilizarea zilnică.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

România primește bani pentru cercetare, inclusiv pentru IMM

România primește bani pentru cercetare, inclusiv pentru activitatea de cercetare desfășurată în cadrul întreprinderilor mici și mijlocii (IMM). O analiză pe acest subiect este realizată...

Ciucă a cerut sprijinul Coreei de Sud pentru aderarea României la OCDE

Premierul Nicolae Ciucă a avut o întrevedere cu omologul său sud-coreean Han Duck-soo, prilej cu care demnitarul român a solicitat sprijin pentru aderarea la...

Soarta SIF Muntenia, pe mâinile unor  personaje controversate. Oamenii de încredere ai lui Gruia Stoica și Adrian Năstase, în CA SAI Muntenia

Un afacerist cu papetărie, “mâna dreaptă” a patronului Grup Feroviar Român (GFR), Gruia Stoica, și omul de încredere al fostului premier Adrian Năstase se...
Ultima oră
Pe aceeași temă