11.3 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăEconomieEconomie internăCreșterea economică din 2021 a fost spre 6 la sută, susține fostul...

Creșterea economică din 2021 a fost spre 6 la sută, susține fostul premier Cîțu

Creșterea economică din 2021 a fost “spre 6 la sută”, a declarat, marți, fostul premier Florin Cîțu. El a precizat că, deși este prezentat pesimist, anul 2021 a fost bun pentru România. Fostul premier, actualul președinte al Senatului, amintește că, în 2021, Guvernul bugeta o creștere economică mai mică, de 5,6 la sută.

Declarația acestuia intervine imediat după ce INS anunța o scădere economică aferentă ultimului trimestru din anul 2021. Potrivit INS, Produsul Intern Brut (PIB) al României a scăzut cu 0,5 la sută în trimestrul patru față de trimestrul trei.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă