23.9 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăEconomieEconomie internăCe este Creditul Pentru Urgențe și cum te poate ajuta?

Ce este Creditul Pentru Urgențe și cum te poate ajuta?

Creditul Pentru Urgențe este un produs financiar pus la dispoziție de Mai Mai Credit IFN care funcționează sub forma unei linii de credit, pe o perioadă de maxim 60 de luni (5 ani).

Ai nevoie rapid de bani și nu știi ce variantă ar fi cea mai potrivită pentru a obține suma de care ai nevoie? Poți obține un credit online în 15 minute, ba chiar poți aplica pentru o linie de credit, care odată aprobată îți va permite să te folosești de bani ori de câte ori ai nevoie, fără a mai fi nevoie să aplici de fiecare dată pentru un credit. Este ca un prieten de la care împrumuți bani, îi returnezi și împrumuți din nou atunci când ai nevoie.

Ce este o linie de credit? Este un tip de împrumut care permite unei persoane fizice să primească o anumită sumă de bani sub forma unui credit pentru o perioadă de timp stabilită inițial (ex: maxim 60 de luni).

Acest produs financiar este oferit de bănci sau instituții financiare nebancare, care te pot împrumuta cu suma de bani solicitată dacă te încadrezi în criteriile lor de eligibilitate. Odată ce rambursezi banii împrumutați, această suma va fi din nou disponibilă pentru o nouă tragere, fără a mai fi nevoie să aplici pentru un nou credit.

În general, acest instrument se este folosit pentru a rezolva nevoi urgente de bani, pentru perioade relativ scurte de timp. La Mai Mai Credit IFN în această perioadă desfășoară o campanie promoțională cu o dobândă MAI mică, redusă, de care vei putea beneficia pe toată perioada contractuală, chiar și după încheierea campaniei. Practic, poți avea dobânda redusă până la 60 de luni, indiferent de numărul de trageri.

Cum funcționează Creditul Pentru Urgențe?

Să zicem ca ți s-a aprobat un credit IFN în valoare de 1.000 lei. Banii îți sunt transferați pe card sau în contul tău bancar iar tu te vei putea folosi de ei. Peste 10 zile, decizi să rambursezi banii împrumutați, vei plăti o dobândă de 4 lei /zi (40 lei dobânda pentru toată perioada), în total vei achita 1040 lei. Bun! Luna viitoare, ți se strică mașina de spălat și ai aflat că reparația te costă 430 lei. Mai ai 22 de zile până la salariu, cu banii luna asta ești oarecum la limită, nu vrei să te împrumuți de la prieteni sau de la părinți, ce faci?! Intri în contul tău de clinet de la Mai Mai Credit IFN și faci o cerere nouă de tragere pentru 500 lei. Banii îți sunt virați pe card instant, plătești reparația, cumperi un buchet de flori soției și le faci o bucurie dulce și copiilor. În ziua de salariu, poți rambursa toată suma sau o mai puțn (la data scadentă aleasă de tine poți achita minim 5% din suma împrumutată + dobânda aferentă). Așadar vei plăti dobândă de 2 lei /zi x 22 de zile, în total 44 lei pentru dobândă + 500 lei împrumutați. Simplu, nu?!

Te poți folosi de bani, oricând ai nevoie. Faci trageri când ai nevoie de bani și rambursezi în mod flexibil, când poți. Și dacă aplici acum și prinzi și dobânda redusă, te bucuri de o dobândă mai mică pe toată perioada, atâta timp cât nu închizi linia de credit.

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a obține un credit IFN, în rate sau linie de credit?

În primul rând, trebuie să ai vârsta cuprinsă între 20 și 75 de ani. Poți aplica pentru un credit, atâta timp cât îndeplinești această condiție. Da, ești eligibil pentru credit chiar și dacă ești pensionar.

O altă condiție importantă face referire la venituri. Pentru a fi eligibil, veniturile tale trebuie să figureze la ANAF, ceea ce înseamnă că trebuie să fie declarate la ANAF. Valoarea veniturilor realizate trebuie să fie de minim 1500 lei/lună. Indiferent că sunt venituri din salarii, pensii sau alte tipuri de venituri.

Dacă ești angajat, poți fi eligibil pentru un credit rapid dacă ai vechime de minim 3 luni la ultimul loc de muncă.

Ai nevoie de o adresă de email și număr de telefon personale pentru a te înregistra pe site și de un card sau cont bancar deschise pe numele tău la o bancă din România, pentru a primi banii.

Cum poți obține un credit sau o linie de credit?

Dacă aplici pentru un credit în rate sau o linie de credit de la Mai Mai Credit IFN, ai nevoie de un minim de documente și ai 0 taxe de analiză dosar sau alte comisioane ascunse.

Pentru a aplica trebuie să accesezi platforma www.maimaicredit.ro, alegi tipul de credit, suma și perioada de rambursare sau data scadentă și vei primi răspuns în cel mai scurt timp. Procesul de aplicare este simplificat pentru a putea fi parcurs și de persoanele care nu au foarte multă experiență în online, iar sistemul este automatizat ceea ce permite un răspuns rapid la cererile de credit. Banii îți sunt transferați instant dacă alegi să îi primești pe card sau în maxim 1 zi lucrătoare dacă alegi să îi primești în contul bancar.

Pentru a solicita un credit online, ai nevoie doar de buletin și o poză selfie pe care le vei încărca în platforma de aplicare, respectând indicațiile sau recomandările din pagina respectivă. Atât! Fără adeverințe de venit sau alte documente.

Pentru a putea beneficia de oferta curentă a Creditului Pentru Urgențe pe un termen îndelungat, după ce rambursezi banii împrumutați, poți să păstrezi linia de credit până la expirarea contractului fără a genera costuri. Plătești dobândă doar atunci când tragi și folosești banii.

Pentru a rambursa banii, ai mai multe posibilități:

  • În contul de client, poți achita creditul sau rata, cu ajutorul cardului;
  • Poți face transfer bancar în contul comunicat de instituția creditoare;
  • Achiți numerar sau cu cardul la orice punct de plată PayPoint din preajma ta;
Cele mai citite

Iohannis le arată Tricolorilor că n-a fost așa rău cu Belgia: pe el Rutte l-a bătut de la vestiare

Ilustrație: Marian Avramescu Spre deosebire de prima partidă a Naționalei României la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, în care...

Când un viitor rege britanic face selfie cu Taylor Swift

Se schimbă paradigma de valori a lumii! Dacă înainte, ziua de naștere a unui viitor rege era celebrată cu multă solemnitate, astăzi, rolurile se...
Ultima oră
Pe aceeași temă