1.5 C
București
joi, 1 decembrie 2022
AcasăEconomieEconomie internăCampus de 50 de milioane de euro în stilul de viață al...

Campus de 50 de milioane de euro în stilul de viață al viitorului

Parcul de business Novo Park, din nordul Bucureștiului, va deveni un campus adaptat pentru stilul de viață al viitorului.

Dezvoltatorul Genesis Property începe transformarea parcului de business Novo Park în YUNITY Park. Acesta reprezintă un concept nou de real estate, care va reașeza, într-un spațiu unic, facilități noi pentru tendințele de lucru și de viată urbană ale viitorului.

Proiectul este prevăzut să fie finalizat în primele trei luni din anul 2023. Proiectul se realizează cu o investiție totală de 50 de milioane de euro.

„YUNITY Park reprezintă viitorul vieții la și dincolo de birou. Este o destinație urbană, puternic reprezentată de spațiul public, în care viața profesională și cea socială primesc aceleași șanse de împlinire. În primul rând, spațiul destinat în prezent unei parcări va fi transformat într-o pădure urbană în vecinătatea căreia se vor integra organic spații pentru evenimente, experiențe recreative și spații de lucru în aer liber. Toate acestea sunt menite să aducă împreună cultura socială locală și cea corporativă într-un spațiu unic. YUNITY Park este un răspuns firesc la aspirația colectivă pentru echilibrul între viață și muncă, readucerea naturii în spațiul urban și experiența unui mod de viață sănătos și sustenabil”, a spus Liviu Tudor, fondator Genesis Property și președinte European Property Federation.

În campus va fi amenajată o pădure urbană de o mie de metri pătrați

Parcarea exterioară urmează a fi transformată într-o zonă verde complet reamenajată, cu un design futurist. Ea va avea o suprafață totală de 7.500 metri pătrați. Spațiul va include un amfiteatru modern dedicat evenimentelor outdoor, cu o capacitate de 220 de locuri în gradene. Va fi amenajată și o pădure urbană de 1.000 de metri pătrați. În pădure, angajații vor putea susține inclusiv întâlniri de lucru. 

Pe timpul sezonului cald, YUNITY Park va oferi rezidenților o terasă exterioară cu un food hall de 4.000 de metri pătrați. Vor exista și numeroase zone destinate interacțiunilor profesionale și socializării în timpul liber.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Aurescu la OSCE: Rusia a folosit tactica proliferării conflictelor în zona Mării Negre

În cadrul Consiliului Ministerial de la OSCE, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a afirmat că de-a lungul ultimilor trei decenii, Rusia a folosit tactica...

Românii supra-taxați după revelion, deși guvernații spun că totul va fi bine

Supra-taxarea este descrierea potrivită pentru noul cod fiscal aplicabil de la 1 ianuarie. Deși s-a cerut în repetate rânduri revizuirea acestei legi care va...

Iohannis dă o recepție la Cotroceni. Simion: E mai onorabil să fiu la Alba Iulia, între oameni cinstiți

Președinția României organizează o recepție la Cotroceni, dedicată Zilei Naționale a României, 1 Decembrie. Joi dimineață, președintele Iohannis și premierul Ciucă vor fi la parada...
Ultima oră
Pe aceeași temă